Tgrt Haber

Tarım işçilerinin tehlikeli yolculuğu!

Editör: Yusuf Özgür Bülbül / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
14 Ağustos 2023 13:08 - Güncelleme : 14 Ağustos 2023 13:24
Tarım işçilerinin tehlikeli yolculuğu!

Aydın’da kamyonet kasasında uyuyup kalan tarım işçilerinin tehlikeli yolculuğu objektiflere takıldı. İşçilerin hayatlarını tehlikeye attığı görüntülere sık sık rastlanıyor.

Türkiye’nin en önemli tarımsal üretim merkezlerinden biri olan Aydın’da 43-44 derece sıcak altında çalışan tarım işçilerinin objektiflere yansıyan görüntüleri tarımda çalışmanın zorluğunu da gözler önüne seriyor.

ARAÇTA UYUYA KALIYORLAR

Aydın’da tarım faaliyetlerinin, en yoğun ve mevsim normalleri üzerinde seyreden hava sıcaklığı dolayısıyla en zor olduğu günlerde tarım işçilerinin objektiflere yansıyan görüntüleri hem takdir topluyor hem de şaşırtıyor. Sabahın ilk ışıkları ile birlikte Büyük Menderes Ovası’nda domates​, biber​, patlıcan​ toplayıp pamuk sulayan işçiler mesai bitiminde evlerine bile varamadan nakledildikleri araçlarda uyuyup kalıyor.

Tarım işçilerinin tehlikeli yolculuğu kazaya davetiye çıkartıyor.

SIK GÖRÜLÜYOR

Aydın-Denizli karayolu üzerinde işçi taşıyan pek çok araçta işçilerin adeta kuş tüyü döşekte gibi plastik kasaların üzerinde uyku çekmesi objektiflere yansırken, tarım işçiliğinin zorluğunu da gözler önüne seriyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...