Tgrt Haber

Tarım ve Orman Bakanlığı'nda yeni atamalar belli oldu! 9 yeni isim göreve başlayacak

14 Temmuz 2023 17:11 - Güncelleme : 14 Temmuz 2023 17:16
Tarım ve Orman Bakanlığı'nda yeni atamalar belli oldu! 9 yeni isim göreve başlayacak

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, genel müdürlüklerde üst düzey atama kararları aldı. Bakan Yumaklı toplam 9 üst düzey bürokratın atamasını gerçekleştirdi.

Tarım ve Orman Bakanlığı’nda 9 üst düzey bürokrat ataması yapıldı. Tarım ve Orman Genel Müdürlüğü’nde Genel Müdür Vekili olarak Osman Yıldız atandı. Abdullah Karabulut ve Mehmet Kilci ise Genel Müdür Yardımcısı Vekili olarak görevlendirildi. Rehberlik ve Teftiş Başkanı Recep Semiz’in yerine vekaleten Yusuf Erkan Özçelik getirildi. Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Başkan Vekili Serkan Doğan yerine Ahmet Abdullah Antalyalı atandı. Gıda Kontrol Genel Müdürü Bitki Sağlığı ve Karantina Daire Başkanı Dr. Ersin Dilber oldu. 

Gıda ve Kontrol Genel Müdürü Durali Koçak ve müdür yardımcısı Selam Ayaz’ın yerine; genel müdür vekili olarak Ersin Dilber atandı. Genel Müdür Yardımcısı Vekili olarak Sezai Cibelek atandı. Hayvancılık Genel Müdür Yardımcısı Vekili Ramazan Koçak’ın yerine; Emre Gürçay, Melikşah Taşkın getirildi. Bitkisel Üretim Genel Müdürlüğü’nde Genel Müdür Yardımcısı Vekili Ercan Türktemel’in yerine İhsan Emiralioğlu atandı.

 

Kaynak: TGRT
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...