Tgrt Haber

Tartışma cinayetle sonuçlandı! Gazetecilere verdiği cevap şok etti

Editör: Hüseyin Can Yosuntaş / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
29 May 2023 14:14 - Güncelleme : 29 May 2023 14:30
Tartışma cinayetle sonuçlandı! Gazetecilere verdiği cevap şok etti

Aksaray’da sevgilisi ile tartışma yaşayan genç kadın, polis sevgilisinin beylik tabancısı ile sevgilisini vurdu. Adliye’den çıktıktan sonra basın mensuplarının “Neden vurdun” sorusuna, “Hak etti” cevabını verdi.

Aksaray’da kendisinden ayrılmak isteyen polis sevgilisini kendi tabancasıyla başından vuran kadın, adliyeye sevk edildi. Jandarma ekipleri tarafından Aksaray​ Adliyesine getirilen genç kadın, “Neden vurdun” sorusuna, “Hak etti” diye cevap verdi.

İhlas Haber Ajansı’nın haberine göre, olay dün akşam saat 22.00 sıralarında Taşpazar Mahallesi 839 Sokak'ta bulunan bir rezidansta yaşandı. Yaklaşık 1 yıldır polis memuru olan 26 yaşındaki Abdullah Eroğlu ile birlikte yaşayan 24 yaşındaki Aysel Gökçe polis sevgilisinin kendisinden ayrılmak istemesi üzerine dün gece tartışma yaşadı.

Aksaray İl Emniyet Müdürlüğünde görevli Abdullah Eroğlu tayininin çıkacağını ve gideceğini söylemesi üzerine polis memurunun evde bulunan beylik tabancasını eline geçiren genç kadın polisin kafasına bir el ateş etti. Olayın ardından polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alınan ve soruşturma gereği jandarma ekiplerine teslim edilen genç kadın, jandarmadaki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Aksaray Adliyesine sevk edildi.

Tartışma cinayetle sonuçlandı! Gazetecilere verdiği cevap şok etti

‘’HAK ETTİ’’

Jandarma ekiplerinin geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye getirdiği Aysel Gökçe, basın mensuplarının “Neden vurdun” sorusuna, “Hak etti” diyerek cevap verdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...