Tgrt Haber

Tartışma kanlı bitti: Önce komşunu sonra kendini vurdu

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
11 Mart 2023 22:11 - Güncelleme : 11 Mart 2023 22:29
Tartışma kanlı bitti: Önce komşunu sonra kendini vurdu

Çorum'da bahçeleri yan yana olan iki komşu arasında başlayan tartışmada kan aktı. Kavgaya dönüşen tartışmada sinirine hakim olamayan yaşlı adam önce komşunu vurdu, ardından intihara kalkıştı.

Çorum'un Osmancık​ ilçesine bağlı İnal köyünde meydana gelen olayda, köyde bahçeleri yan yana olan 65 yaşındaki Ömer Fidan ve 70 yaşındaki Nuh Helva bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışmaya başladı.

İkili arasında çıkan tartışma​ kısa sürede yerini kavgaya bıraktı. Nuh Helva, arabasında bulunan silahı alarak komşusu Ömer Fidan'ı vurdu. Nuh Helva daha sonra aynı silahla kendine ateş ederek intihar girişimde bulundu.

TEDAVİ ALTINA ALINDILAR

Yaşananları görenler olayı jandarma ekiplerine bildirdi. Köye giden jandarma, sağlık ekiplerini aradı. Sağlık ekipleri tarafından olay yerinde ilk müdahaleleri yapılan iki komşu önce Osmancık Devlet Hastanesine, ardından Çorum Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...