Tgrt Haber

Tartıştığı genci sokak ortasında vurup kaçtı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
19 Şubat 2023 04:30 - Güncelleme : 19 Şubat 2023 04:59
Tartıştığı genci sokak ortasında vurup kaçtı

Kocaeli’nin Darıca ilçesinde bir kişi, sokak ortasında tartıştığı kişiyi silahla vurup kayıplara karıştı. Kanlar içinde yere yığılan genç hastanede tedavi altına alındı.

Kocaeli’nin Darıca​ ilçesinde alkollü olduğu öğrenilen 28 yaşındaki Kubilay A. ile sokak üzerinde köpeğini gezdiren bir kişi arasında henüz belirlenemeyen bir sebeple tartışma​ çıktı. Tartışmanın daha da büyümesi üzerine ismi öğrenilemeyen kişi, yanında getirdiği tabancayı çıkararak Kubilay A.’ya ateş etti.

KARNINDAN VURULDU, KANLAR İÇİNDE YERE YIĞILDI

Merminin karın bölgesine isabet ettiği genç, kanlar içinde yere yığılırken, yanında köpeği olan şahıs ise olay yerinden kaçtı. Kubilay A.’nın yaralandığını gören arkadaşı, hemen yanına koşarak kan kaybetmesin diye tampon yapmaya başladı.

DURUMU AĞIR

Kubilay A.’yı kendi aracına bindiren şahıs, yaralı arkadaşını Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürdü. Hastanede tedaviye alınan yaralının durumunun ağır olduğu öğrenildi. Vatandaşların ihbar üzerine adrese gelen polis ekipleri bölgede inceleme yaparak, Kubilay A.’yı yaralayıp kaçan şahsı yakalamak için çalışma başlattı.

Tartıştığı genci sokak ortasında vurup kaçtı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...