Tgrt Haber

İstanbul'da tartıştığı kadını öldüresiye döven maganda tutuklandı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
24 Temmuz 2023 15:26 - Güncelleme : 24 Temmuz 2023 15:39

İstanbul'da tartıştığı kadının öldüresiye dövdükten sonra arabasına sürükleyen Şeyhmus Dağ isimli maganda, tutuklandı.

Türkiye'de son dönemde artan kadına şiddet​ olaylarına bir yenisi daha eklenmiş, İstanbul​'da Şeyhmus Dağ isimli maganda, tartıştığı kadını sokak ortasında öldüresiye dövüp arabasına sürüklemişti. Olaya tepki gösteren vatandaşlara da tehditler savuran maganda, sosyal medyada infiale yol açmıştı. 

VALİ GÜL: HAK ETTİĞİ CEZAYI ALACAK

Olayın hemen ardından polis ekipleri çalışma başlatmış, İstanbul Valisi Davut Gül​ de magandanın yakalandığını duyurmuştu.  Vali Gül, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Esenyurt ilçemizde, sokak ortasında şiddet uygulayıp tehditler savuran kişi polislerimiz tarafından yakalanarak gözaltına alınmıştır. Hak ettiği cezayı alacağından emin olabilirsiniz" ifadelerini kullanmıştı.

DOSYASI KABARIK ÇIKTI

İnfiale yol açan olayla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. İhlas Haber Ajansı'nın aktardığı habere göre; Esenyurt​'ta sokak ortasında tartıştığı kadını döverek bayıltan daha sonra arabaya koyup götüren Şeyhmus Dağ tutuklandı.

Şeyhmus Dağ ve olay sırasında yanında bulunan Elif I., emniyette işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Dağ tutuklanırken, Elif I. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Dağ’ın ayrı suçlardan 11 adet suç kaydı bulunduğu öğrenildi.

Derleyen: Baran Aksoy - Tgrthaber.com.tr
Kaynak: İhlas Haber Ajansı

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...