Tgrt Haber

Taşlı sopalı kavgada 1'i polis 4 kişi yaralandı

26 Mart 2014 19:20
Taşlı sopalı kavgada 1'i polis 4 kişi yaralandı

Erzurum'da çocukların arasında çıkan kavgaya, mahallenin kadınları ve erkeklerinin de karışması sonucu biri polis, 4 kişi yaralandı.

Gölbaşı semti Libya Caddesi'nde iki ailenin çocukları arasında başlayan ve büyüklerinde karıştığı kavgada, taraflar birbirlerine taş ve sopalarla saldırdı. Olayın bildirilmesi üzerine bölgeye çok sayıda polis, TOMA, panzer ve ambulans gönderildi. Binaların balkonlarından birbirlerine kömür ve mutfak malzemeleri atan tarafların arasında kalan polis ekipleri, zor anlar yaşadı.
Atılan taşlar yüzünden trafiğe kapatılan yolda alınan geniş güvenlik önlemlerinin ardından ekipler tarafları sakinleştirmeye çalıştı. Kavgada yaralanan polis memuru olay yerinde, diğer 3 kişi ise hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı. Kavganın meydana geldiği caddede yapılan incelemelerde, silah kullanıldığının tespit edilmesi üzerine bölgeye Olay Yeri İnceleme ekipleri çağrıldı. Bölgede yapılan incelemede, yerlerde çok sayıda boş mermi kovanı bulundu. Yaklaşık 2 saat trafiğe kapatılan yol, belediye ekiplerinin temizlik çalışması sonrası yeniden açıldı.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...