Tgrt Haber

TBMM'ye ziyaretçi yasağı getirildi

Editör: Banu İriç / Kaynak: Anadolu Ajansı
25 Temmuz 2024 17:51 - Güncelleme : 25 Temmuz 2024 17:52
TBMM'ye ziyaretçi yasağı getirildi

Meclise 4 gün boyunca ziyaretçi girişi yapılamayacak. Özellikle sokak hayvanları düzenlemesi başta olmak üzere yoğun gündemle devam eden TBMM'de yapılan protestolar nedeniyle görüşmeler sıkıntılı ilerliyordu.

Türkiye Büyük Millet Meclisi gündem yoğunluğu gerekçe gösterilerek 26-29 Temmuz döneminde görevliler dışında ziyaretçi kabul etmeyecek.

TBMM Genel Sekreterliğinden milletvekillerine gönderilen duyuruda, TBMM Genel Kurulunun alınan karar gereğince 26-29 Temmuz'da çalışmalarını sürdüreceği hatırlatıldı.

TBMM'ye ziyaretçi yasağı getirildi - 1. Resim

Duyuruda, gündemin yoğunluğu sebebiyle milletvekillerinin Genel Kurul çalışmalarına daha etkin katılabilmeleri için 26 Temmuz Cuma, 27 Temmuz Cumartesi, 28 Temmuz Pazar ve 29 Temmuz Pazartesi günü TBMM'ye görevliler dışında ziyaretçi ve araç girişi yapılamayacağı bildirildi.

Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...