Tgrt Haber

Tefecilere 4 ilde baskın: Mal varlıkları dudak uçuklattı...

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
25 Eylül 2023 15:26 - Güncelleme : 25 Eylül 2023 15:55

Bursa İl Jandarma Komutanlığı tarafından Bursa, İstanbul, Ankara ve Erzurum'da eş zamanlı olarak yapılan operasyonda 34 kişi gözaltına alındı. Tefecilerin mal varlıkları ise dudak uçuklattı.

Tefecilere Bursa​, İstanbul, Ankara ve Erzurum'da eş zamanlı olarak operasyon yapıldı. Bursa İl Jandarma Komutanlığı tarafından tefecilik, yağma​, nitelikli dolandırıcılık​, insan ticareti ve TCK-282 (Suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama) suçlarını örgütlü olarak işledikleri iddia edilen 40 şüpheliye şafak vakti baskın yapıldı.

57 AYRI ADRESE BASKIN: 34 GÖZALTI

Şüphelilerin evlerinin yanı sıra arabalarına da arama yapıldı. 57 ayrı adrese 450 jandarma personelinin katılımıyla gerçekeştirilen operasyonda 34 kişi gözaltına alındı.

MALİ BOYUTU 6 MİLYAR TL

Gözaltına alınan kişilerden birinin kamu görevlisi olduğu belirtildi. Yapılan aramalarda 8 tabanca, 3 av tüfeği, 1 milyon 500 bin TL nakit para ve çok sayıda çek, senet, sim-kart ile usb bellek ele geçirildi.

Yapılan operasyonun mali boyutunun 6 milyon TL olduğu belirtildi. Ayrıca, şüphelilerin mal varlığına el konulacağı da bildirldi.

 

 

 

 

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...