Tgrt Haber

Sancaktepe'deki cinayet aydınlandı: Eski erkek arkadaşını öldürdü, babasının yardımıyla ormanlık alana bıraktı!

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
15 Ocak 2023 10:13 - Güncelleme : 15 Ocak 2023 11:15

İstanbul’da ormanlık alanda bulunan kimliği belirsiz erkek cesedindeki sır perdesi aralandı. Söz konusu cinayeti eski kız arkadaşının işlediği öğrenilirken katil kızın cesedi ormanlık alana babasının yardımıyla bıraktığı ortaya çıktı.

İstanbul​ Sancaktepe’de ormanlık alanda mantar toplamaya çıkan bir aile elleri ve ayakları bağlanmış bir erkek cesedi gördü. Bunun üzerine durum ekiplere bildirildi. Ormanlık alanda cesedi bulunan şahsın ailesi tarafından kayıp başvurusunda bulunduğu öğrenildi.

SOSYAL MEDYADAN YAKAYI ELE VERDİ

Ekipler hayatını kaybeden şahsın sosyal medya hesaplarını tek tek inceledi ve olayda şüphesi olduğu değerlendirilen kişilere yönelik eş zamanlı arama yapıldı. Jandarma ekipleri S.S.’nin eski kız arkadaşı S.Ç.’nin çelişkili ifadesinden şüphelendi. S.Ç.’nin sosyal medya hesaplarını incelemeye alan ekipler maktulü sürekli tehdit ettiği görüşen S.Ç.’yi gözaltına aldı.

CİNAYETİ İTİRAF ETTİ

S.Ç., ifadesinde eski erkek arkadaşı S.S. ile ayrıldıklarını, ancak S.S.’nin kendisini rahatsız etmeye devam ettiğinden aralarında çıkan kavgada öldürdüğünü, sonra cesedi babası C.Ç. ile birlikte Sancaktepe’de ormanlık alana bıraktıklarını itiraf etti. Suçunu itiraf eden S.Ç ve baba C.Ç. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...