Tgrt Haber

Esenyurt'taki tekel bayi dehşetinde bir kişi daha yakalandı! Gözaltı sayısı 3'e çıktı

Editör: Şule Altınel / Kaynak: TGRT Haber
31 Temmuz 2023 13:13 - Güncelleme : 31 Temmuz 2023 14:48
Esenyurt'taki tekel bayi dehşetinde bir kişi daha yakalandı! Gözaltı sayısı 3'e çıktı

İstanbul Esenyurt’ta ortaya çıkan dehşet görüntülerin yer aldığı olayla ilgili yeni bir gelişme daha yaşandı. Tekel bayisindeki silahlı saldırı olayını gerçekleştiren şüphelilerden bir kişi daha yakalandı. Gözaltı sayısı 3’e çıktı.

Türkiye, geçtiğimiz günlerde Esenyurt​'taki tekel bayinde meydana gelen dehşetle sarsıldı. Saldırıda 2 genç hayatını kaybederken, 1 kişi de ağır yaralandı. Olaya ilişkin kapsamlı soruşturma başlatılırken yeni bir gelişme yaşandı. Güvenlik kameralarına yansıyan dehşet görüntüler sonrası, ekipler saldırıyı gerçekleştiren M.Ö, T.Ö, A.Ö ve S.Ö'ın peşine düştü.

GÖZALTI SAYISI 3'E ÇIKTI

Saldırganlardan M.Ö, yaşananların ardından tedavi olmak için gittiği hastanede polis ekiplerince gözaltına alındı.  İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, şüphelilerden S.Ö'ın da yakalanarak gözaltına alındığını duyurmuştu.

Anadolu Ajansı'nın haberine göre; tekel bayisinde yaşanan silahlı saldırıya ilişkin yürütülen soruşturmada, saldırganların kaçmasına yardım ettiği öne sürülen H.A da gözaltına alındı. 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...