Tgrt Haber

Tekel bayisine patlayıcı atıp kaçtılar, peşlerinden havaya ateş açtı

Editör: Banu İriç / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
09 Şubat 2024 15:06 - Güncelleme : 09 Şubat 2024 15:26

Kağıthane'de tekel bayii önüne patlayıcı maddeyle saldırı düzenlendi, dükkandan çıkan kişi peşlerinden ateş açtı.

Kağıthane​ Çağlayan Mahallesi'nde bir tekel bayisine dün iki kişi tarafından patlayıcı​ atıldı. Tekel bayisinden çıkan kişi havaya ateş açarak saldırganları korkutmaya çalıştı.

Olay, dün saat 15.15 sıralarında Çağlayan Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, tekel bayiinin önüne gelen kafalarında kask bulunan 2 motosikletli beklemeye başladı. Şüpheliler bir süre sonra bayinin önüne patlayıcı atarak kaçtı. Bayinin önünde patlama meydana gelirken, tekel bayiinden çıkan bir kişi motosikletli saldırganların peşine düştü. Elinde silah​ bulunan şahıs, havaya birkaç kez ateş ettikten sonra tekel bayiine geri döndü. Silah seslerini duyan polis ekipleri olay yerine geldi. Şüphelilerin arkasından ateş eden kişi yakalanarak gözaltına alınırken, kaçan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatıldı.

PATLAYICIYI BIRAKIP KAÇMA ANLARI KAMERADA

Olayda ölen ya da yaralanan olmazken, o anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde motosikletlilerin bekledikten sonra tekel bayii önüne patlayıcı bırakıp kaçtığı, patlamanın ardından bayiden elinde tabancayla çıkan kişinin motosikletlilerin arkasından koşarak defalarca havaya ateş açtığı görülüyor. Motosikletlileri yakalayamayan şahıs, ardından tekel bayiine giriyor.

Tekel bayı saldırı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...