Tgrt Haber

Bakan Yerlikaya duyurdu! Tekel saldırganlarının tamamı gözaltında

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
31 Temmuz 2023 18:22 - Güncelleme : 31 Temmuz 2023 22:04

Son dakika haberi: İstanbul Esenyurt’ta ortaya çıkan dehşet görüntülerin yer aldığı olayla ilgili yeni bir gelişme daha yaşandı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın yaptığı açıklamaya göre, saldırı olayını gerçekleştiren tüm şüpheliler yakalandı. 

Türkiye​, iki gün önce Esenyurt​'ta iki gencin ölümü, bir kişinin de ağır yaralandığı olayla sarsıldı. Saldırıda 2 genç hayatını kaybederken, 1 kişi de ağır yaralandı. 

Olaya ilişkin kapsamlı soruşturma başlatılırken sıcak bir gelişme daha yaşandı. Silahla kurşun yağdıran Tarık Özer, oğlu Azat Özer ve yeğeni Servet Özer ile kaçmalarına yardım eden H.A. gözaltına alındı. 

https://twitter.com/AliYerlikaya/status/1686032765970501632

TANINMAMAK İÇİN SAÇLARINI KAZITMIŞ 

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabı üzerinden, tekel baskınında 2 kişinin öldüğü, 1 kişinin yaralandığı olaya ilişkin şüphelilerin tamamının yakalandığını bildirdi. Yerlikaya zanlıların emniyete getirilirken ki görüntülerini de paylaştı. Görüntülerde tetikçinin tanınmamak için saçlarını kazıtması dikkat çekti.   

İLK İFADE ORTAYA ÇIKTI: WHATSAP PAYLAŞIMI BİZİ KÜÇÜK DÜŞÜRDÜ

Cinayeti işleyen T.Ö'nün ilk ifadesi ortaya çıktı. A Haber'in aktardığı bilgiye göre katil ilk ifadesinde, "İki aile arasında demir ticareti vardı. 625 bin TL ödendi ancak geri kalan 625 bin TL'nin ödenmesi sırasında sorunlar çıktı. Ben de avukatımla icraya verdim. Babası bu olay sonrası Whatsapp'ta bize yönelik hakaret içeren bir paylaşım yaptı. Bu durum aile tarafından da görüldü. Bizi küçük düşürdü. Niyetim konuşmaktı, amacım cinayet​ işlemek değildi. Darp ettiğim kişi silah çekince silahla karşılık verdim" dedi. 

 

 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Nurcan31 Temmuz 2023 22:16

Yalancı çocuğun elinde silah bile yok bide silah cekti diye ifade veriyo

Sonraki Haber Yükleniyor...