Tgrt Haber

13 yaşındaki çocuk TikTok videosu çekerken kendini vurdu

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
10 Haziran 2022 15:40 - Güncelleme : 10 Haziran 2022 15:52
13 yaşındaki çocuk TikTok videosu çekerken kendini vurdu

Sosyal medya uygulaması olan TikTok için video çeken 13 yaşındaki çocuk kazara silahla kendini vurdu. Göğsünden yaralanan genç hastaneye kaldırılırken durumunun iyi olduğu ifade edildi.

Son dönemde TikTok’ta çekilen videolar sosyal medyada oldukça sık konuşuluyor. Bazı kesimler uygulamanın gençlere zarar verdiği ifade ederek TikTok’un kapatılması çağrısında bulunurken bazı kesim ise videoları eğlendirici buluyor. TikTok’ta çekilen videolar zaman zaman kullanıcılara da zarar veriyor. Bunlara bir yenisi de Tekirdağ’da eklendi.

DEDESİNİN SİLAHINI ALDI VİDEO ÇEKMEYE ÇIKTI

Tekirdağ’ın Kapaklı​ ilçesinde boş bir arazide meydana gelen olayda  dedesine ait silahı alan 13 yaşındaki N.Y.  arkadaşı ile birlikte apartman önünde TikTok​ videosu çekmek istedi. Silahın dolu olduğunu fark etmeyen N.Y. silahın ateş alması sonucunda göğsünden yaralandı.

SAĞLIK DURUMU İYİ

Çevredekilerin ihbarı üzerine sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. İlk müdahalesinin ardından N.Y.’yi Çorlu Devlet Hastanesine sevk etti. Göğsünden yaralanan N.Y.’nin sağlık durumunun iyi olduğu ve TikTok videosu çekmek için silahla oynadığı öğrenildi.

13 yaşındaki çocuk TikTok videosu çekerken kendini vurdu

13 yaşındaki çocuk TikTok videosu çekerken kendini vurdu

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...