Tgrt Haber

Tekirdağ'daki operasyonda hayrete düşüren olay! Uyuşturucu yetiştirmek için fabrika kurmuş 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
05 Temmuz 2024 00:40 - Güncelleme : 05 Temmuz 2024 00:47
Tekirdağ'daki operasyonda hayrete düşüren olay! Uyuşturucu yetiştirmek için fabrika kurmuş 

Tekirdağ'da ülke gündemini sarsan büyük bir uyuşturucu operasyonu gerçekleşti. İl Jandarma ekipleri, bir tekstil atölyesinde milyonlarca lira değerinde uyuşturucu madde ele geçirdi. Yapılan operasyonlar sırasında gözaltına alınan kişinin, uyuşturucu yetiştirmek için kurduğu sistem ise hayrete düşürdü.

Tekirdağ'da uyuşturucu üretim tesisi bulunduğuna dair haber, ülke gündeminde geniş yankı uyandırdı. İl Jandarma Komutanlığı'nın uyuşturucuyla mücadele çalışmaları kapsamında gerçekleştirdiği operasyonda ele geçirilen maddeler, herkesi şaşkına çevirdi.

Tekirdağ'daki operasyonda hayrete düşüren olay! Uyuşturucu yetiştirmek için fabrika kurmuş  - 1. Resim

Ergene ilçesine bağlı Ulaş Mahallesi'nde yasadışı ekim ve uyuşturucu madde üretimi yaptığı tespit edilen Ö.G. isimli şahsın işlettiği tekstil atölyesi ve depo olarak kullanılan iş yerinde yapılan aramalarda; piyasa değeri milyonlarca lirayı bulan bin 973 kök skunk ve 16 kilo 380 gram esrar ele geçirildi.

Tekirdağ'daki operasyonda hayrete düşüren olay! Uyuşturucu yetiştirmek için fabrika kurmuş  - 2. Resim

UYUŞTURUCU İÇİN FABRİKA KURMUŞLAR 

Ayrıca, şahsın uyuşturucu üretmek amacıyla özel iklimlendirme sistemleri ve düzenekler kurduğu, otomasyon sistemleri ile uyuşturucu bitkilerini yetiştirmek için 12 adet klima, 11 adet fan, 138 adet aydınlatma lambası, 153 adet balast, 2 bin 500 litre bitki besleyici gübre, bin 800 metre aydınlatma kablosu, 23 adet hava nemlendirme filtresi, 450 metre havalandırma borusu, bin 350 metre elektrik kablosu, 20 adet çoğaltıcı priz, 78 adet otomat, 40 adet florasan tesisatı ve 4 bin 832 adet plastik saksıdan oluşan bir tesis kurduğu tespit edildi.

Tekirdağ'daki operasyonda hayrete düşüren olay! Uyuşturucu yetiştirmek için fabrika kurmuş  - 3. Resim

TESİSTE YOK YOK! 

Ayrıca şahsın uyuşturucu imal etmek için özel iklimlendirme sistemleri ayarladığı, otomasyon sistemleriyle uyuşturucu madde imal edilen bitkileri yetiştirmek için; 12 adet klima, 11 adet fan, 138 adet aydınlatma lambası, 153 adet balast, 2 bin 500 litre bitki besleyici gübre, bin 800 metre aydınlatma kablosu, 23 adet hava nemlendirme filtresi, 450 metre havalandırma borusu, bin 350 metre elektrik kablosu, 20 adet çoğaltıcı priz, 78 adet otomat, 40 adet florasan tesisatı, 4 bin 832 adet plastik saksıdan oluşan bir tesis kurduğu belirlendi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...