Tgrt Haber

Televizyon tamircisinden korkunç saldırı! Biri çocuk 4 kişilik aileye çekiçle saldırdı, 3 kişi ağır yaralı

Editör: Banu İriç / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
17 Temmuz 2024 00:13 - Güncelleme : 17 Temmuz 2024 06:00
Televizyon tamircisinden korkunç saldırı! Biri çocuk 4 kişilik aileye çekiçle saldırdı, 3 kişi ağır yaralı

Nazilli'de televizyon tamircisi bir kişi gittiği evde biri 6 yaşında çocuk olmak üzere 4 kişiye çekiçle saldırdı. 3 kişiyi ağır yaralayan gözü dönmüş adamı komşular yakaladı. Dedenin durumu kritik.

Aydın​'ın Nazilli​ ilçesindeki Kardeşköy Mahallesi’nde ikamet eden anneanne ve dede, kızı ve torunuyla dehşeti yaşadı.

Akşam saatlerinde televizyon tamirciliği yapan M.G. isimli şahıs H.D.'nin (65) evine gitti. Evde henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Gözü dönen televizyon tamircisi M.G. yanında bulundurduğu çekiçle önce ev sahibi H.D.'nin kafasına ve göğsüne vururken daha sonra H.D.'nin eşi N.D. (60) ile kızı H.G. (37) ve torunu B.G.’nin (6) de başına çekiçle vurarak ağır yaraladı.

Televizyonu tamircisinin gözü döndü! Evdeki çocuk dahil çekiçle saldırdı, kafatasını parçaladı - 1. Resim

KOMŞULAR SESİ DUYUNCA KOŞTU

Evden gelen sesler üzerine H.D.'nin evine giden komşular şoke oldu. 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbar üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahalelerini yaparak ambulanslarla Nazilli​ Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Televizyonu tamircisinin gözü döndü! Evdeki çocuk dahil çekiçle saldırdı, kafatasını parçaladı - 2. Resim

M.G

EVİN DIŞINDA YAKALANDI

Olayın şüphelisi televizyon tamircisi M.G., H.D.'nin komşuları tarafından evin dışında yakalandı. Jandarma ekiplerine teslim edilen M.G. gözaltına alındı.

KAFATASI KIRILDI, DURUMU AĞIR

Hastanede tedavi altına alınan H.D.’nin kafatasında parçalı kırık bulunduğu, sol kaburgasındaki kırıktan dolayı da akciğerlerinin zarar gördüğü tespit edildi. Durumu ağır olan yaşlı adam, Aydın​ Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi’ne sevk edildi.

Kafataslarındaki çatlaklar nedeniyle beyin kanaması geçiren anneanne N.D ile torunu B.G. yoğun bakım servisine alınırken H.D.'nin kızı H.G.’nin ise sağlık durumunun iyi olduğu bilgisine ulaşıldı.

Olayın ardından şahısların yakınları Nazilli​ Devlet Hastanesi’nde akın etti. Nazilli​ İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri hastane ve çevresinde yoğun güvenlik önlemi aldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Sonraki Haber Yükleniyor...