Tgrt Haber

TEM Otoyolu’nda kamyon devrildi: Yola sıçrayan mıcırlar trafiği kitledi

Editör: Yusuf Özgür Bülbül / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
15 Şubat 2024 04:31 - Güncelleme : 15 Şubat 2024 05:09

Bağcılar TEM Otoyolu'nda Edirne istikametinde seyir halinde olan bir mıcır kamyonu, bariyerlere çarparak yan yattı. Kazada kamyon sürücüsü yara almazken, mıcırlar yolun her iki tarafına döküldü.

Bağcılar​ TEM Otoyolu’nda mıcır yüklü kamyon​ bariyerlere çarpıp yan yattı. 02.30 sıralarında meydana gelen kazada, 34 DPK 121 plakalı hafriyat kamyonunu kullanan Onur Şahin, direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bariyerlere çarptı.

Çarpmanın etkisiyle kamyon yan yatarak mıcır yükünü yolun her iki tarafına saçtı. Kamyon şoförü Onur Şahin kazadan yara almadan kurtuldu.

TEM Otoyolu’nda kamyon devrildi: Yola sıçrayan mıcırlar trafiği aksattı - 1. Resim

TRAFİK KONTROLLÜ SAĞLANDI

Olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri, mıcır dökülen her iki yola duba koyarak trafiği durdurdu. Karayolları Genel Müdürlüğü ve İstaç ekipleri de olay yerine gelerek yolda temizleme çalışmaları başlattı. Yol temizleme çalışmalarının ardından trafik kontrollü olarak sağlandı. Kurtarıcı aracı ise yan yatan kamyonu kaldırmak için çalışma başlattı.

Kamyonun kaldırılmasının ardından trafik akışı normale döndü. Polis ekipleri kazanın nedenine ilişkin çalışma başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...