Tgrt Haber

TEM Otoyolu’nda zincirleme kaza: Ölü ve yaralılar var

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: Ajanslar
03 Mart 2023 07:20 - Güncelleme : 03 Mart 2023 07:25
TEM Otoyolu’nda zincirleme kaza: Ölü ve yaralılar var

Son dakika haberi: TEM Otoyolu Düzce kesiminde sabahın erken saatlerinde 4 aracın karıştığı trafik kazası meydana geldi. Feci kazada ilk belirlemelere göre 2 kişi hayatını kaybederken 7 kişi ise yaralandı. 

Sabahın erken saatlerinde TEM OtoyoluDüzce ili Gölyaka ilçesinde kaza​ meydana geldi. Ankara’dan İstanbul istikametine giden Zeynep Y. İdaresindeki araç, Mehmet S. idaresindeki kamyonete çarparak yolda ters döndü. Kazayı gören ve aynı istikamete giden şehirlerarası yolcu otobüsü ve Serhat D. idaresindeki başka otomobil de kazaya karıştı. Kazada otomobil bariyerle otobüs arasına sıkışırken hurda yığını haline geldi.

2 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Zincirleme trafik kazasında Ahmet Yılmaz ve Ayşe Çüldür kaldırıldıkları hastanede hayatını kaybederken Elanur Y., Hayriye Y. ile hafif ticari araçta bulunan sürücü Serhat D. ve araçta bulunan Nazan T., Semra D., Servet D., Canan Semra S. yaralandı. Kazayı görenler durumu ekiplere bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ambulans, itfaiye, polis ve jandarma ekibi sevk edildi.

Olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri araçta sıkışanları kurtarırken, sağlık ekipleri yaralılara olay yerinde yaptıkları ilk müdahalenin ardından Sakarya ve Düzce’deki hastanelere sevk edilerek tedavi altına aldılar. Kamyonet ve otobüste bulunanlar kazadan yara almadan kurtuldu.

TEM Otoyolu’nda zincirleme kaza: Ölü ve yaralılar var

Kaynak: Ajanslar
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...