Tgrt Haber

TEM Otoyolu'nda zincirleme kaza: 4 ölü, 4 yaralı

Editör: Murat Makas / Kaynak: İhlas Haber Ajansı, Anadolu Ajansı
04 Eylül 2023 22:05 - Güncelleme : 05 Eylül 2023 07:13

Son dakika haberi: İstanbul'da TEM Otoyolu Çatalca mevkiinde bir otomobil ve iki kamyonun karıştığı zincirleme kazada yaşları 1 ile 18 arasında değişen 4 çocuk hayatını kaybederken, 4 kişi de yaralandı.

İstanbul​'da TEM OtoyoluÇatalca​ mevkiinde bir otomobil ve iki kamyonun karıştığı zincirleme kazada 4 çocuk hayatını kaybederken 4 kişi de yaralandı.

TRAFİĞE KAPANDI

Gelen bilgilere göre TEM Otoyolu İstanbul istikametinde kaza​ yaptığı için yolda duran kamyona, arkadan gelen bir otomobil çarptı. Kamyonun altına giren otomobile de başka bir kamyonet çarptı. Kaza nedeniyle TEM Otoyolu İstanbul istikameti trafiğe kapandı.

Kaza yerine çok sayda itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, araçlar içinde sıkışan yaralıları kurtarmak için yoğun çalışma yaptı.

HAYATINI KAYBEDEN ÇOCUKLARIN KİMLİKLERİ BELLİ OLDU

Kazada, kamyona çarpan otomobilde bulunan Alperen Ş. (1), Sabri Ş. (2), Buğlem Ş. (8) ve Kader K.'nin (18)  olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.

Kazada yaralanan otomobil şoförü Muhittin Şeker, anne Sevda Şeker, Havva K. ve Alparslan Ş.(1) ise çevredeki çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazada hayatını kaybeden Alperen Ş. ile yaralı Alparslan Ş.'nin ise ikiz oldukları öğrenildi.

İstanbul'da feci zincirleme kazası

3 KİŞİ GÖZALTINDA

Olay yerinde uzun süren çalışmaların ardından araçlar otoyoldan kaldırıldı. TEM Otoyolu 3 saat sonra trafiğe açıldı.

Öte yandan görgü tanıklarının ifadesinden yola çıkan jandarma ekipleri, kamyon​, kamyonet ve TIR sürücüsü olmak üzere 3 kişiyi gözaltına aldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı, Anadolu Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...