Tgrt Haber

TEM’de feci kaza... 10 kilometre araç kuyruğu oluştu

Editör: Şule Altınel / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
18 Kasım 2023 01:26 - Güncelleme : 18 Kasım 2023 01:31

TEM Otoyolu’nun Kocaeli geçişinde bir araca arkadan çarpan kamyonetteki 3 kişi yaralandı. Kaza sebebiyle ulaşım aksarken, 10 kilometre araç kuyruğu oluştu.

TEM Otoyolu​'nda meydana gelen bir kaza​ kilometrelerce kuyruğa neden oldu. Kaza, 22.30 sularında Körfez ilçesi Tem Otoyolu geçişi Şirinyalı mevki Ankara​ istikametine meydana geldi. İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre, ismi öğrenilemeyen bir kamyonet​ sürücüsü, aynı yönde giden başka bir araca arkadan çarptı. 

Çarpmanın şiddetiyle sürücü ve 2 yolcu, kamyonetin kağıt gibi ezilen kupa kısmında sıkıştı. Kazaya karışan diğer araç bölgeden kaçarken, 112 Acil Çağrı Merkezine ihbarda bulunuldu. İhbar üzerine adrese itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerince yaralılar sıkıştıkları yerden çıkartıldı.Sağlık ekiplerince ilk müdahalesi olay yerinde yapılan 3 yaralı hastaneye kaldırıldı.

TEM’de feci kaza... 10 kilometre araç kuyruğu oluştu

KİLOMETRELERCE ARAÇ KUYRUĞU

Kaza sebebiyle Tem Otoyolu’nun Ankara istikametinde ulaşım bir süre aksarken, yaklaşık 10 kilometre araç kuyruğu oluştu. Polis ekiplerince, trafik sağ şeritten kontrollü olarak verildi.

TEM’de feci kaza... 10 kilometre araç kuyruğu oluştu

Kamyonetin kaldırılmasıyla trafik normal seyrine döndü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...