Tgrt Haber

Vicdanları sızlatan olayda skandal karar: Temizlik görevlisine tokat atan adam serbest bırakıldı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
09 Ocak 2023 18:25 - Güncelleme : 09 Ocak 2023 19:20

İzmir’de TJK Şirinyer Hipodromu'nda temizlik işçisi yaşlı bir çalışana tokat atan adam sosyal medyada infiale neden olmuştu. Skandal sonrası ekiplerce gözaltına alınan adam çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İzmir'in Buca​ ilçesinde bulunan Türkiye Jokey Kulübü (TJK) Şirinyer Hipodromu’nda görevini yapan İrfan G., isminin M.D. olduğu öğrenilen bir kişinin tokatlı saldırısına uğradı. O anların videosu sosyal medyada kısa sürede yayıldı ve infiale neden oldu. Yaşanan olayın ardından yakınları, avukatı ve çalıştığı temizlik firmasının yetkilisi ile birlikte Buca Şirinyer Polis Merkezi Amirliği'ne giden İrfan G., saldırgandan şikayetçi oldu.

SERBEST BIRAKILDI

Karakol çıkışında basın açıklaması yapan İrfan G., bu işi daha fazla uzatmak istemediğini ve M.D.'den şikayetçi olduğunu söyledi.  Daha sonrasında polis ekipleri tarafından gözaltına alınan M.D., emniyetteki işlemlerin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...