Tgrt Haber

Teoman'dan Erdoğan çıkışı: Öyle bir karizmatik gücü var ki!

Editör: Banu İriç / Kaynak: tgrthaber.com
25 Haziran 2024 22:16 - Güncelleme : 25 Haziran 2024 22:17
Teoman'dan Erdoğan çıkışı: Öyle bir karizmatik gücü var ki!

Rock yıldızı Teoman, katıldığı programda dünya siyasetinin ekseninin sağa kaymasını yorumlarken Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın siyasi karizmasından bahsetti. İmamoğlu ve Yavaş ile ilgili de dikkat çeken sözler söyledi.

Teoman​, Türkiye siyasetinde kişi kültünün çok önemli olduğunu belirterek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan​'ın karizmasından övgüyle bahsetti. İmamoğlu​ ve Yavaş​'ın benzer karizmaya sahip olup olmadığı sorusuna "Benzer demeyeyim" şeklinde yanıt verdi.

Candaş Tolga Işık'ınTV100 yayınına katılan Teoman, "Dünyada siyaset sağa doğru mu meylediyor?" sorusuna  "Acayip! Çok ilginç bir dünya. Ama Türkiye'yi başka türlü değerlendirebilirsin. Yeniden Refah Partisi yüzde 7 oy aldı, milliyetçiler oy kaybetti vesaire..." diyerek yanıt verdi.

"ERDOĞAN'IN ÖYLE BİR KARİZMATİK GÜCÜ VAR Kİ..."

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın karizma sahibi olduğunu vurgulayan sanatçı Türkiye'de kişi kültünün önemli olduğunu belirterek sözlerini şöyle sürdürdü: "Erdoğan’ın öyle bir karizmatik gücü var ki, o kendini gösterince arkasından birçok kişiyi sürükleyebiliyor."

Teoman'dan Erdoğan çıkışı: Öyle bir karizmatik gücü var ki! - 1. Resim

YAVAŞ VE İMAMOĞLU İÇİN DE YANIT VERDİ

Sunucunun  "Benzer karizmayı sen İmamoğlu ve Yavaş'ta da görüyor musun seçim sonuçlarına bakınca?" sorusuna ise Teoman, "Benzer demeyeyim ama onların da karizmatik figürler olduğu kesin." dedi.

Kaynak: tgrthaber.com

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...