Tgrt Haber

Terör inlerine baskın! 78 barınma alanı imha edildi

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: TGRT Haber
10 Aralık 2023 09:03 - Güncelleme : 10 Aralık 2023 09:19

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 12 ilde düzenlenen Kahramanlar-33 operasyonlarında bölücü terör örgütüne (BTÖ) ait çok miktarda mühimmat ele geçirildiğini açıkladı.

Türkiye​'nin terörle mücadele operasyonları hız kesmeden devam ediyor. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya​, 12 ilde düzenlenen ve "Kahramanlar-33" adı verilen operasyonlarında bölücü terör örgütüne (BTÖ) ait çok miktarda mühimmatın ele geçirildiğini açıkladı.

Operasyonun detaylarına ilişkin sosyal medya hesabından bilgiler veren Bakan Yerlikaya, terör örgütünün kış aylarında lojistik amaçlı kullanmak ve eylem yapmak için hazırladığı sığınakların hedef alındığını ifade etti.

YERLİKAYA: İNLERİNİ BAŞLARINA YIKIYORUZ

Güvenlik güçlerinin bu doğrultuda 12 ilde tek tek tespit ettikleri bölgelere operasyon düzenlediğini belirten Yerlikaya, "Kahramanlar operasyonu kapsamında 78 barınma alanı imha edildi. Çok sayıda mühimmat ele geçirildi" diye konuştu.

https://twitter.com/AliYerlikaya/status/1733715808147079657

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Teröristlerin inlerini bir bir başlarına yıkıyoruz, yıkmaya da devam edeceğiz" açıklamasını yaptı. 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...