Tgrt Haber

Son dakika! Terör örgütü PKK/YPG depremi fırsat bilerek saldırı düzenledi: Misli ile cevap verildi

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
07 Şubat 2023 08:25 - Güncelleme : 07 Şubat 2023 09:04
Son dakika! Terör örgütü PKK/YPG depremi fırsat bilerek saldırı düzenledi: Misli ile cevap verildi

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanlığı yaptığı açıklamada Tel Rıfat’tan Öncüpınar Hudut Karakolu sorumluluk sahasına terör örgütü PKK/YPG tarafından saldırı gerçekleştirdiğini duyurdu. Herhangi bir olumsuz durum olmazken teröristlere misli ile karşılık verildi. 

Türkiye Kahramanmaraş​'ta yaşanan ve 11 ilde etkisini gösteren depremin yaralarını sarmaya çalışıyor. Enkaz altında kalan vatandaşlara ulaşılmaya çalışılırken bir yandan da bölgeye çok sayıda yardım gönderildi. Tüm Türkiye bir olarak depremin tahribatını ve enkazdan çıkacak umutlu bir habere odaklanmışken teröristler alçak saldırılarına bir yenisini ekledi.

TERÖRİSTLERDEN KARAKOLA SALDIRI

Milli Savunma Bakanlığı yaptığı açıklamada Tel Rıfat’tan Öncüpınar Hudut Karakolu sorumluluk sahasına terör örgütü PKK/YPG tarafından saldırı gerçekleştirdiğini duyurdu. Herhangi bir olumsuz durum olmazken teröristlere misli ile karşılık verildi. 

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

İnsanlıktan nasibini almamış olan terör örgütü PKK/YPG, depremi bile fırsat bilerek Tel Rıfat’tan Öncüpınar Hudut Karakolumuzun sorumluluk sahasına alçakça bir ÇNRA saldırısı gerçekleştirdi. Birliklerimizde hasar-zayiat oluşmazken, terör hedeflerine misliyle karşılık verildi.

https://twitter.com/tcsavunma/status/1622828054929108994

KAHRAMANMARAŞ DEPREMİNDE SON DURUM

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...