Tgrt Haber

Son dakika: İçişleri Bakanlığı duyurdu! Terör örgütüne yönelik Eren Sonbahar-Kış 8 operasyonu başladı

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
04 Kasım 2022 09:18 - Güncelleme : 04 Kasım 2022 09:37
Son dakika: İçişleri Bakanlığı duyurdu! Terör örgütüne yönelik Eren Sonbahar-Kış 8 operasyonu başladı

Son dakika haberi: İçişleri Bakanlığı terör örgütü PKK’ya yönelik yeni bir operasyon başlattı. Hatay, Osmaniye, Gaziantep ve Kilis illerinde “Eren Abluka Sonbahar-Kış-8 (Amanoslar) Şehit J.Asb.Kd.Bçvş. Ferhat GEDİK Operasyonu” adı verilen operasyona yüzlerce personelin görev aldığı belirtildi. 

Terör örgütü  PKK’ya yönelik operasyon hız kesmeden sürüyor. Gerek yurt içinde gerek ise yurt dışında terör örgütüne ağır darbe indiren kahraman Mehmetçik örgütün kış üslenme bölgelerini tespit etmek için  harekete geçti. Hatay​, Osmaniye​, Gaziantep ve Kilis illerinde “Eren Abluka Sonbahar-Kış-8 (Amanoslar) Şehit J.Asb.Kd.Bçvş. Ferhat GEDİK Operasyonu” adı verilen operasyona 1.216 personel, 107 operasyonel tim görev alıyor.

ÇOK SAYIDA MÜHİMMAT ELE GEÇİRİLDİ

Operasyonların ilk gününde Hatay, Adana, Gaziantep, Osmaniye ve Kilis illerini kapsayan ve Amonoslar bölgesinde MİT Bölge Başkanlığı’nın istihbarat desteği ile gerçekleştirilen arazi araması taramasında tespit edilen 11 farklı noktada, PKK​ terör örgütü mensuplarına ait sığınak,barınak ve depolarda çok sayıda mühimmat ele geçirildi. Operasyonlarda ele geçirilen malzemeler ve depo, sığınak ve barınaklar imha edilerek kullanılamaz hale getirildi

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...