Tgrt Haber

Son dakika! Terörist neredeyse hedef orası: MSB'den PKK'ya 'Pençe' darbesi

Editör: Deniz Çağıl / Kaynak: TGRT Haber
19 Ekim 2022 10:50 - Güncelleme : 19 Ekim 2022 11:00
Son dakika! Terörist neredeyse hedef orası: MSB'den PKK'ya 'Pençe' darbesi

Son dakika haberi: Türk Silahlı Kuvvetleri, bölücü terör örgütü PKK'ya darbe vurmaya devam ediyor. MSB, Irak'ın kuzeyindeki Kandil’de 1 ve Pençe 1-2 Operasyon bölgesinde 2 olmak üzere toplam 3 PKK'lı teröristin etkisiz hâle getirildiğini duyurdu.

Kahraman Mehmetçik​'in yurt içinde ve yurt dışında terör örgütlerine karşı verdiği amansız mücadele hız kesmeden devam ediyor. Hain saldırısı girişimleri ve ülkemize sızma girişimlerine hızlı bir şekilde karşılık veren Mehmetçik, teröristleri saklandıkları inlerinde tek tek etkisiz hale getiriyor.

Mehmetçik, gün içerisinde 3 teröristi etkisiz hale getirdi. Milli Savunma Bakanlığınca (MSB) yapılan en son açıklamada Irak'ın kuzeyindeki Kandil’de 1 ve Pençe 1-2 Operasyon bölgesinde 2 olmak üzere toplam 3 PKK’lı teröristin etkisiz hale getirildiği belirtildi.

TERÖRLE MÜCADELE SÜRÜYOR

Bakanlığın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, teröristle mücadelesini etkin ve kararlı şekilde sürdürüyor. Irak'ın kuzeyindeki Kandil’de 1 ve Pençe 1-2 Operasyon bölgesinde 2 olmak üzere toplam 3 PKK​'lı terörist etkisiz hâle getirildi" ifadelerine yer verildi.

https://twitter.com/tcsavunma/status/1582639779014811649

MSB'den yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Terörist neredeyse hedef orası!

Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, teröristle mücadelesini etkin ve kararlı şekilde sürdürüyor.

Irak'ın kuzeyindeki Kandil’de 1 ve Pençe 1-2 Operasyon bölgesinde 2 olmak üzere toplam 3 PKK'lı terörist etkisiz hâle getirildi."

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...