Tgrt Haber

Son dakika! Teröristlerden kalleş saldırı! Kilis'te sınır bölgesine roket atıldı

20 Ocak 2023 19:11 - Güncelleme : 20 Ocak 2023 19:39
Son dakika! Teröristlerden kalleş saldırı! Kilis'te sınır bölgesine roket atıldı

Suriye'nin kuzeyinden Kilis'teki Öncüpınar Sınır Kapısı bölgesine teröristlerce atılan 6 roket düştü. gerçekleştirilen alçak saldırıda can kaybı ve yaralanma olmadı.

Kilis'teki Öncüpınar Sınır Kapısı bölgesine, hain terörsitlerce saldırı düzenlendi. YPG/PKK​'lı teröristlerce Suriye​'nin kuzeyinden 6 roket atıldı. 

Suriye'nin kuzeyindeki terör örgütü YPG/PKK mensuplarınca atılan roketler, Öncüpınar Sınır Kapısı bölgesindeki boş araziye isabet etti.

CAN KAYBI YOK

Saldırıda herhangi bir can kaybı ya da yaralanma yaşanmadı.

Bölgede önlemlerini artıran güvenlik güçleri, belirlenen terör hedeflerini ateş altına aldı.

Sınır kapısındaki tır şoförlerinden Savaş Kutay, AA muhabirine, sınır bölgesindeyken patlama sesleri duyduklarını ve duvar kenarlarına geçerek korunmaya çalıştıklarını belirterek, "Sınır kapısının her tarafından ses duyuldu, dumanları da gördük. Tır şoförü olduğumuz için araçlarımızı içeriye bırakıp dışarı çıkarken olay yaşandı" diyerek ayrıntıları aktardı.  

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...