Tgrt Haber

Eskiden teröristler geziyordu… Şimdi Mehmetçik kartopu oynuyor! Acı haberlerin geldiği dağlardan artık kahkaha sesleri yükseliyor

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
02 Şubat 2023 09:23 - Güncelleme : 02 Şubat 2023 09:59

Terör örgütü PKK’nın gezdiği dağlarda Mehmetçik artık kartopu oynuyor. Teröristlerin ağır darbe indirildiği bölgeden gelen görüntüler sosyal medyada kısa sürede viral oldu.

Türkiye’nin terörle mücadelesi büyük bir kararlılıkla sürüyor. Teröristlere gerek yurt içinde gerek ise sınır dışında ağır darbe indiren askerlerimiz bir yandan da kış tatbikatına devam ediyor. Örgütün kış için yaptıkları hazırlıkları imha ederek teröristleri yok eden Mehmetçik’in bölgeden gelen görüntüleri nefes kesti. Sıcaklıkların eksi 30’lara kadar indiği bölgede artık sadece kahraman Mehmetçik​'in ayak sesleri hakim.

MEHMETÇİK KARTOPU OYNADI

İHA ve SİHA destekli operasyonlarla terör örgütünün gücünü ve eylem yapma durumunu sıfıra indiren Mehmetçik’in PKK​'nın gezdiği dağlarda kartopu oynadığı görüldü. Son olarak örgütün üslendiği Gabar dağından petrol çıkarılması, Hakkari​ dağlarının turizme açılması buna kanıt olarak gösteriliyordu.

EĞLENCELİ ANLAR VİRAL OLDU

Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde ise iki hafta önce Doğu’da kış tatbikatına çıkan askerlerin eğlenceli bir şekilde kar topu oynadığı görüldü. Paylaşılan görüntülere Kürtçe “Bılı Bende” adlı ünlü şarkı da eklenerek eğlenceli anlar aktarıldı.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...