Tgrt Haber

Son dakika: Terörle mücadelede yeni strateji! Kara harekatında terör örgütünün kilit noktaları imha edilecek

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: Sabah
02 Ocak 2023 09:28 - Güncelleme : 02 Ocak 2023 09:38
Son dakika: Terörle mücadelede yeni strateji! Kara harekatında terör örgütünün kilit noktaları imha edilecek

Son dakika haberi: Terör örgütü PKK/YPG’ye darbe indiren kahraman Mehmetçik terörle mücadelede yeni bir mücadele safhasına geçti. Stratejik noktaların belirlendiği yeni mücadele ile terör örgütünün önemli noktaları imha edilecek.

Suriye’nin kuzeyine ‘kara harekatı’ masadayken terörle mücadelede yeni bir safhaya geçiliyor. Başarılı operasyonlarla terör örgütü PKK/YPG’ye ağır darbe indiren kahraman Mehmetçik​ çok sayıda teröristi de etkisiz hale getirdi. Belirlenen yeni strateji ile teröristlerin kontrol altında tuttukları ve yıllardır sömürdükleri petrol tesisleri kullanılmaz hale getirilecek.  Ayrıca terör örgütünün kara propoganda aracı olarak kullandıkları internet altyapıları çökertilecek, diğer iletişim kanalları yok edilecek.

TÜNELLER VE BETON FABRİKALAR İMHA EDİLECEK

Elektrik altyapısında terör kamplarına ulaşan hatlar kesilecek. Mehmetçikten kaçmak umuduyla inşa ettikleri tünellerin malzemesinin üretildiği beton fabrikaları imha edilecek. Bu yolla terör örgütünün uyuşturucu, insan ticareti ve kara para aklama gibi illegal işlerini yürütmesine neşter atılacak.

ETKİLİ HAVA VE FÜZE OPERASYONLARI

Türkiye​, etkili hava ve füze operasyonlarıyla terör örgütüne kabusu yaşatacak. İHA ve SİHA'ların elde ettiği görüntüler, sahadaki alan ve adam istihbaratı ve teknik istihbarat sayesinde nokta operasyonlar ile terör örgütünün sözde yönetici kadrosunda isimler etkisiz hale getirilmeye devam edilecek.

YERLİ SAVUNMA İLE TERÖRLE MÜCADELE

Batıdan gelen çatlak seslere rağmen güney sınırını 30 kilometre derinliğinde terörden temizlemekte kararlı olan Türkiye, terörle mücadelede önümüzdeki yıl da önemli adımlar atacak. Bu süreçte Türk askerinin en büyük destekçisi kritik yerli ve milli savunma sanayi ürünleri olacak. 

Kaynak: Sabah

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...