Tgrt Haber

Eren Abluka-34 operasyonu: 1 milyon 493 bin kök keneviri ele geçirildi

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
09 Eylül 2022 10:04 - Güncelleme : 09 Eylül 2022 10:07
Eren Abluka-34 operasyonu: 1 milyon 493 bin kök keneviri ele geçirildi

Terör örgütü PKK’ya yönelik başlatılan Eren Abluka-34 Narko Terör operasyonunda örgütün finans kaynaklarına ağır darbe indirildi. Çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirilirken olayla ilgili olduğu belirlenen 9 şüpheli gözaltına alındı. 

Türkiye​ terör örgütü PKK/YPG’ye gerek sınır içinde gerek dışında ağır darbe indirmeye devam ediyor. Mehmetçik, terör örgütünün sığındığı mağaraları etkisiz hale getirilirken örgüt üyeleri adeta can havli ile ya kaçıyor ya da teslim oluyor.

TERÖR ÖRGÜTÜNÜN FİNANS KAYNAĞINA DARBE

İçişleri Bakanlığı tarafından Diyarbakır’da başlatılan Eren Abluka-34 Narko Terör Operasyonları ile örgütün finans kaynaklarına ağır darbe indirildi. Operasyonun 29’uncu gününde 65 ayrı noktada Jandarma Komando Özel Operasyon, Jandarma Komando ve Güvenlik Korucusu timlerince gerçekleştirilen arazi araması yapıldı.

9 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

Yapılan arama sonucunda 1 milyon 493 bin kök kenevir bitkisi, 337 bin kök skunk bitkisi, 54 kg. toz esrar,  216 kg. kubar esrar ve 3.600 metre sulama hortumu ele geçirildi. Olayla ilgili olduğu değerlendirilen 9 şüpheli ise gözaltına alındı.

Eren Abluka-34 operasyonu: 1 milyon 493 bin kök keneviri ele geçirildi

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...