Tgrt Haber
 - Özel harekat baskınıyla yaka paça alındı
1 saat 8 dakika önce

Eski boksör mahalleliyi çıldırttı, polise silah çekti! Özel harekat baskınıyla yaka paça alındı

Bursa'da 26 suç kaydı bulunan eski bir boksör son ses müzik açınca mahalleli durumu polise bildirdi. Mahalleliyi rahatsız eden eski boksörün evinin önüne gelen polisler şahsı bir türlü ikna edemedi. Kapıya gelen polise silah çeken 44 yaşındaki şüpheliyi Özel Harekat Timleri kapıyı kırarak etkisiz hale getirdi.
 - Termometreler 39 dereceyi gösterecek
1 saat 24 dakika önce

Hafta sonu kavrulacağız! Yaz geri geldi: Sıcaklıklar 39 dereceye kadar çıkacak

Meteoroloji Genel Müdürlüğü hafta sonu için hava tahmin raporunu yayımladı. Buna göre, ülke genelinde hava sıcaklıkları bazı bölgelerde 39 dereceye kadar çıkacak. Rüzgarların da dindiği hafta sonunda sıcaklıklar nefes aldırmayacak. İşte İstanbul başta olmak üzere yurt genelinde hava durumu...
 - İhmal üstüne ihmal
1 saat 30 dakika önce

Şeyda Yılmaz'ı şehit eden Yunus Emre Geçti elini kolunu sallaya sallaya gezmiş! İhmal üstüne ihmal

İstanbul Ümraniye'de polis memuru Şeyda Yılmaz'ı şehit eden Yunus Emre Geçti'nin 26 suç kaydı bulunmasına rağmen sokaklarda nasıl bu kadar rahat gezdiği merak konusu olmuştu. Yapılan araştırmada ihmaller zinciri ortaya çıktı. İşte detaylar...
Gündem - Gündem
1 saat 58 dakika önce

İstanbul'da beğendiği evi kiralamak istedi, İranlı ev sahibinin cevabıyla şoke oldu!

İstanbul'da ev arayan genç kız beğendiği ev için emlakçıyla görüşünce hayatının şokunu yaşadı. Genç kız TikTok'ta paylaştığı videoda Türk olduğu için ev kiralayamadığını söyledi. İşte şoke eden olayın detayları...
Gündem - Gündem
2 saat 33 dakika önce

Yaya geçidinde kendisine yol vermeyen sürücüyü bıçakladı

İstanbul Esenyurt'ta bir kişi, yaya yolundan geçmek isterken kendisine yol vermeye sürücüyle tartışmaya başladı. Tartışma kavgaya dönüşünce yaya, kendisine yol vermeye sürücüyü bıçakladı.
 - 84 elebaşı yakalandı
3 saat 36 dakika önce

İnsan kaçakçılarına 27 ilde operasyon düzenlendi: 84 elebaşı yakalandı

Göçmen kaçakçılığı ve düzensiz göçmenlere yönelik son 4 gündür 27 ilde süren “Kalkan-27” operasyonlarında 84 göçmen kaçakçısı yakalandı. Bin 29 düzensiz göçmen de operasyonla gözaltına alındı.
Gündem - Gündem
5 saat 11 dakika önce

14 yıl hapisle aranıyordu! Bodrum'da yakalandı

Bodrum'da hırsızlık suçundan 14 yıl 38 ay kesinleşmiş hapis cezası ile aranan şüpheli, jandarma ekiplerince yakalandı. Şüpheli, tamamlanan işlemlerin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
 - Göz gözü görmeyecek!
5 saat 23 dakika önce

Meteoroloji 25 Eylül hava durumu raporu yayımlandı! Sis ve pus geliyor

25 Eylül hava durumu raporu Meteoroloji tarafından yayımlandı. Yurt genelinde son günlerde serinleyen hava yerini birkaç günlük ısınmaya bırakıyor. Ancak sıcaklıkların artması ile birlikte birçok bölgede sis ve pus etkili olacak. 
 - Fidye isteyip öldürmekle tehdit ettiler!
6 saat 4 dakika önce

Türk genci Bosna-Hersek’te kaçırıldı: Deniz Eliş için fidye isteyip öldürmekle tehdit ettiler!

Turistik gezi için Gaziantep’ten Bosna-Hersek’e giden Deniz Eliş isimli genç Afgan olduğu iddia edilen bir grup tarafından kaçırıldı. Çete, Eliş'in ailesinden önce bin, ardından 10 bin euro fidye talep ederken ölüm tehdidinde bulundu.
Gündem - Gündem
6 saat 17 dakika önce

Tekirdağ'da korkutan yangın: Kimyasal madde deposu alev alev yandı

Son dakika haberine göre, Tekirdağ Çorlu'da içerisinde kimyasal maddeler bulunan sanayi dükkanındaki bir kargo deposunda yangın çıktı. Ekipler yangına müdahale etti.
Gündem - Gündem
7 saat 9 dakika önce

İzmir'de feci kaza! Takla atan otomobilin sürücüsü hayatı kaybetti

İzmir'in Balçova ilçesinde takla atan otomobilin sürücüsü yaşamını yitirdi. Çevredeki sürücülerin ihbarı üzerine kaza yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.
Gündem - Gündem
7 saat 36 dakika önce

Park halindeki otomobil alev alev yandı

Muğla'nın Menteşe ilçesinde park halindeki bir otomobil, henüz bilinmeyen bir sebeple alev alev yandı. Meydana gelen olayda araç küle döndü.
Gündem - Gündem
9 saat 59 dakika önce

Akaryakıt istasyonunda korkunç anlar! Araç bir anda alev aldı

Ankara'da bir akaryakıt istasyonunda bekleyen ara bir anda yanmaya başladı. Alevlere teslim olan araç kullanılamaz hale geldi.
Gündem - Gündem
11 saat önce

İstanbul polisi harekete geçti: 3 ilçe, 40 noktada denetim!

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Kadıköy, Ümraniye ve Ataşehir ilçelerinde 40 ayrı noktada "Genel Asayiş Uygulaması" denetimi gerçekleştirdi. Denetime helikopterle havadan destek verildi.
Gündem - Gündem
13 saat 26 dakika önce

Kuzey Marmara Otoyolu'nda alev alan araç böyle yandı!

Kuzey Marmara Otoyolu'nda seyir halindeki araç alevlere teslim oldu. Otomobildeki yangın, çevredeki vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerası ile kaydedildi.
Gündem - Gündem
14 saat 29 dakika önce

Tekirdağ'da çıkan kavgada servis şoförü bıçaklanarak öldürüldü!

Tekirdağ'da bir servis şoförü bıçaklanarak hayatını kaybetti. Süleymanpaşa ilçesi 100. Yıl Mahallesi'nde meydana gelen olayda, ekipler inceleme yaptı. Olay sonrası şüpheli şahıs gözaltına alındı.
 - "Çözen Kazanır" sonuçları açıklandı!
14 saat 51 dakika önce

"Çözen Kazanır" sonuçları (24 Eylül 2024) açıklandı! İşte ilk 10'a giren isimler

TGRT Haber, izleyicilerin yarıştığı, farklı ve interaktif formattaki yarışma "Çözen Kazanır" ile ekranlara damga vurmaya devam ediyor. ''Çözen Kazanır'' yarışma programı hafta içi her akşam saat 21.00’da Alper Altun’un sunumuyla ekranlara geliyor. İşte son yarışmada ilk 10'a giren isimler...
Gündem - Gündem
15 saat 23 dakika önce

Balıkesir merkezli 2 ilde tefecilik operasyonu: Çok sayıda şüpheli yakalandı!

Balıkesir Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Balıkesir merkezli tefecilik operasyonu düzenlendi. Operasyonda 10 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin adli işlemleri sürüyor.
Gündem - Gündem
15 saat 29 dakika önce

Muş'ta gölete giren 16 yaşındaki küçük çocuk hayatını kaybetti! 

Muş'ta geçtiğimiz günlerde ortalıktan kaybolan 16 yaşındaki çocuk göletten çıktı. Cansız bedeni sudan çıkarılan çocuğun acılı ailesi sinir krizi geçirirken, ekipler bölgede inceleme yaptı. 
Gündem - Gündem
17 saat 23 dakika önce

Uşak'ta kafa kafaya facia! Korkunç kazada 2 kişi hayatını kaybetti 

Uşakta iki kişinin hayatını kaybettiği kazada iki araç kafa kafaya girdi. Hurdaya dönen araçta otomobil sürücüsü ve annesi hayatını kaybetti. 
Sona Git