Tgrt Haber

TGRT Haber muhabirinden alkışlanacak hareket: Selde mahsur kalan çocuğu kurtardı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
12 Haziran 2023 01:55 - Güncelleme : 12 Haziran 2023 01:57

Sağanak yağışa teslim olan Ankara’da bölgedeki durumu aktarmak için sahaya inen TGRT Haber Muhabiri Buğra Olaç, suya gömülen araçta mahsur kalan küçük bir çocuğu kurtardı. O anları kameraman Aziz Turan saniye saniye kaydetti.

Ankara’da öğle saatlerinde başlayan yağışlar her dakika şiddetini artırarak devam etti. Başkentte metrekareye yaklaşık 50 kilogram yağış​ düştü. Cadde ve sokaklar göle döndü, alt geçitleri su bastı.

GÖLE DÖNEN CADDENİN ORTASINDA KALDILAR

Sağanağın en çok hissedildiği Sıhhiye semtinde birçok vatandaş araçları içerisinde mahsur kaldı. O sırada TGRT Haber​ Muhabiri Ahmet Buğra Olaç ve Kameraman Aziz Turan Marmara Sokak’ta Ankara’daki son durumu aktarmak için bölgedeydi.

MAHSUR KALAN ÇOCUĞU KURTARDI

Araç içinde mahsur kalan çocuğu gören Olaç neredeyse beline gelen suya girdi ve çocuğu araçtan çıkardı. O anları kameraman Turan saniye saniye kaydetti. 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...