Tgrt Haber

Son dakika! THY tarih verip onlarca seferi iptal etti

04 Şubat 2023 12:11 - Güncelleme : 04 Şubat 2023 12:56
Son dakika! THY tarih verip onlarca seferi iptal etti

Son dakika... Türk Hava Yolları, 5-6 Şubat'ta İstanbul kalkışlı ve varışlı 238 seferin iptal olduğunu açıkladı.

İstanbul​'da beklenen yoğun kar yağışı​ ve fırtına​ uçak seferlerini de etkiledi. Türk Hava Yolları, İstanbul kalkışlı ve varışlı 238 seferini 5 ve 6 Şubat tarihlerinde iptal etti. THY​, öncesinde de sosyal medya hesabından uyarılarda bulunarak, yolcuların seferlerini kontrol etmelerini istedi.

THY'den yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"İstanbul kalkışlı/varışlı seyahati bulunan yolcularımızın dikkatine; 5 Şubat 2023'te beklenen hava muhalefeti nedeniyle İstanbul Havalimanı kalkış/varışlı uçuşlarımız yetkili makamların kısıtlama kararı çerçevesinde iptal edilebilmektedir. Uçuş tarihiniz yaklaştığında uçuş durumunuzu internet sitesinden kontrol etmenizi rica ederiz." 

AKOM'DAN İSTANBUL'A UYARI

AKOM'dan yapılan açıklamada, pazar günü sabah saatlerinden itibaren soğuk havanın etkisine girecek İstanbul'da, Perşembe gününe kadar aralıklarla kar yağışı beklendiği belirtildi.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...