Tgrt Haber

THY uçağında korkunç olay: İniş takımından ceset çıktı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
15 Eylül 2023 10:46 - Güncelleme : 15 Eylül 2023 11:00
THY uçağında korkunç olay: İniş takımından ceset çıktı

Türk Hava Yolları'nın Amsterdam'dan İstanbul'a gelen uçakta korkunç bir olay yaşandı. Bakıma alınan uçağın iniş takımında ceset bulundu.

Türk Hava Yolları'nın (THY) Amsterdam- İstanbul​ seferini yapan Airbus A330 tipi yolcu uçağının İstanbul Havalimanı'na inişinin ardından korkunç bir olay yaşandı.

Uçuşun ardından tenik bakıma giren uçakta inceleme yapan teknik ekip, iniş takımında ceset​ buldu. Teknik ekibin dehşete düştüğü olay sonrası bölgeye polis ekipleri sevk edildi.

Ekipler, uçak ve çevresinde güvenlik önlemi alırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Uçağın iniş takımlarının olduğu bölmede cesedi bulunan kaçak yolcunun Amsterdam​ uçuşunda mı yoksa daha önceki uçuşlarda mı oraya saklandığı bilinmiyor.

AFRİKA KÖKENLİ OLDUĞU BELİRLENDİ

Ayrıca kimliği henüz belirlenemeyen yolcunun ilk belirlemelere göre Afrika kökenli olduğu ve 10 Eylül'deki Banjul (Gambiya) uçuşunda uçağa binmiş olabileceği değerlendiriliyor.

Ekipler tarafından cesedi bulunan yolcunun ayrıca Banjul Havalimanı'nda çalışan bir personel olabileceği de iddia ediliyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...