Tgrt Haber
Gündem - Gündem
4 saat 5 dakika önce

Okulda arkadaşlarının saçını yaktı, şikayet edilince bıçakla saldırdı!

Karabük'te bir ortaokulda yaşanan akran zorbalığı veli tarafından kayıt atına alındı. Okula yeni başlayan 6'ıncı sınıf öğrencisi çocuk arkadaşlarına daha okulların açıldığı ilk günlerde zorbalık yapmaya başladı. Okul arkadaşlarının saçını çakmakla yakan çocuk şikayet edilince bu defa bıçakla öğrencilere saldırdı.
Gündem - Gündem
5 saat 17 dakika önce

Elektrik direğinde asılı ceset paniğe yol açtı, morga kaldırıldı

Adıyaman’da Gerger ilçesinde elektrik direğinde asılı erkek cesedi tedirginliğe yol açtı. Vatandaşlar cesedi görünce hemen ekiplere haber verdi. Cenaze tamamlanan işlemlerin ardından morga kaldırıldı.
 - Savunması şoke etti: Kadınları suçladı
5 saat 22 dakika önce

Eski sevgilisini 15 yerinden bıçaklamıştı! Savunması şoke etti: Kadınları suçladı

Eskişehir'de Fatih D. eski sevgilisi Gamze C.'yi sokak ortasında 15 yerinden bıçakla yaralamıştı. Saldırgan Fatih D.'nin mahkemedeki ifadesi herkesi şoke etti. 6284 sayılı kanunun kötüye kullanıldığını savunan Fatih D., kadınları suçladı ve "Yalan beyan veren kadınlarla, doğruyu söyleyen kadınların karakolda ayrılmasını istiyorum" dedi.
Gündem - Gündem
5 saat 58 dakika önce

İstanbul'da korkutan yangın! Binanın çatı katı alevlere teslim oldu

İstanbul Kartal’da 5 katlı bir binanın çatı katında yangın çıktı. Alevleri görenler hemen durumu ekiplere bildirdi. Bölgeye sevk edilen itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın kısa sürede söndürüldü.
Gündem - Gündem
6 saat 46 dakika önce

Lübnan'a yapılan dijital saldırıda İran detayı

Savunma Sanayii Araştırmacısı Fatih Mehmet Küçük, Lübnan'da gerçekleştirilen siber saldırıyı değerlendirdi. Cihazların İran üzerinden tedarik edildiği iddialarını söyleyen Küçük, ''İsrail bunu tespit ettikten sonra bu cihazlar ya üretilirken ya da üretildikten sonra çok düşük miktarda ancak gelişmiş bir patlayıcı madde konuldu." dedi. Uzman isim saldırının ekonomiyi etkileyeceğini belirtti.
Gündem - Gündem
6 saat 46 dakika önce

Son dakika | Türkiye-İsveç Güvenlik Mekanizması toplantısı ertelendi

Son dakika haberi: Türkiye-İsveç Güvenlik Mekanizması toplantısı ileri bir tarihte düzenlenmek üzere ertelendi. İsveç devlet uçağının teknik bir arıza nedeniyle Stokholm’e geri dönmek zorunda kaldı.
 - Narin için Türkiye'nin dört bir yanından geliyorlar!
6 saat 55 dakika önce

Narin Güran için Türkiye'nin dört bir yanından geliyorlar! Hüzünlendiren görüntüler

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni bulunan Narin Güran'ın mezarı 10 gündür ziyaretçi akınına uğruyor. Başta kadınlar ve çocuklar olmak üzere Türkiye'nin dört bir yanından gelen vatandaşlar Narin'in mezarına kitap, oyuncak, okul forması ve çiçekler bırakıp dualar ediyor.
Gündem - Gündem
8 saat 24 dakika önce

Yol kenarında çalışırken feci şekilde can verdi! Belediye çalışanının acı ölümü!

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde meydana gelen kazada 31 yaşındaki belediye personeli Halil Durmaz feci şekilde can verdi. Yol kenarında otları biçen Durmaz'ın kontrolden çıkan bir aracın çarpması sonucu öldüğü bildirildi.
 - İşte verilen cezalar
8 saat 49 dakika önce

Son dakika | Mossad ajanları davasında karar çıktı

Son dakika haberi: Mossad ajanları davasında karar çıktı. 35 sanığa 6 yıl 8 ay ceza verildi, 19 kişi ise beraat etti. İşte iddianameden detaylar...
Gündem - Gündem
9 saat 11 dakika önce

Korna çaldı, öldüresiye darp edildi! Kamerayı görünce plakayı söktü

İstanbul'da 3 maganda, kendilerine korna çalan sürücüyü darp etti. Magandaların sürücüye saldırdığı anlar cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.
 - İşte FETÖ elebaşının son hali
9 saat 15 dakika önce

FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'in son halini terör örgütü üyeleri paylaştı! Yüzündeki şişlik dikkat çekti

Fetullahçı Terör Örgütü lideri Fethullah Gülen'in son halini gösteren video görüntüleri, örgütün resmi sitesinden yayımlandı. Gülen'in yüzündeki şişlik ve sağlıksız hali dikkatlerden kaçmadı.
Gündem - Gündem
9 saat 34 dakika önce

Son dakika | Bakan Yerlikaya acı haberi duyurdu! Bir askerimiz şehit oldu

Son dakika haberi: İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medyasından acı haber paylaştı. Ordu'da J.Asb.Çvş. Mehmet Fatih Çangır, kontrol noktasında motosiklet çarpması sonucu şehit oldu.
Gündem - Gündem
10 saat 27 dakika önce

PKK'ya darbe! Barış Pınarı bölgesinde 2 terörist etkisiz hale getirildi

Milli Savunma Bakanlığı Suriye'nin kuzeyindeki Barış Pınarı bölgesinde tespit ettiği 2 PKK/YPG'li teröristi etkisiz hâle getirdiğini duyurdu.
 - 300 ile 700 bin arası toplanıyor!
10 saat 30 dakika önce

Tepsiyle para topluyorlar! Tam 2 gün 2 gece sürüyor! 300 ile 700 bin arası toplanıyor!

Şırnak'ın Dağdibi köyünde, evlenen çiftlere destek olmak için 200 yıldır tepsiyle para toplanıyor. 2 gün 2 gece yapılan düğünlerde herkes kendi imkanlarına göre tepsiye takı ve para atarak gelin ve damada destek oluyor.
 - PKK'lı terörist kıskıvrak yakalandı
10 saat 43 dakika önce

İstanbul'u kana bulayacaktı! PKK'lı terörist kıskıvrak yakalandı

Eylem için Suriye'de Türkiye'ye giriş yapan eli kanlı terör örgütü PKK mensubu ‘Haydar Ali Cuma' kod adlı İmad Al-Halaf, İstanbul'da kıskıvrak yalandı. Teröristin Filistinli bir kişi adına düzenlenmiş sahte kimlik kullandığı tespit edildi.
Gündem - Gündem
10 saat 50 dakika önce

Misafir diye eve aldığı kadın dehşeti yaşattı! Altınlarla ortadan kayboldu

Küçükçekmece'de Hayat Nasır evine misafir aldığı kadın tarafından bıçaklı saldırıya uğradı. Ölümden dönen Nasır, kanlar içinde yerde kalırken saldırgan da evdeki 50 bin TL değerinde altını alıp kayıplara karıştı.
 - Engelli kız çocuğuna 7 kişiden istismar
10 saat 52 dakika önce

Denizli'de mide bulandıran olay! Engelli kız çocuğuna 7 kişiden cinsel istismar

Denizli'de mide bulandıran bir istismar olayı yaşandı. İddiaya göre 7 kişi, bir düğünden evine dönen 16 yaşındaki engelli kız çocuğuna cinsel istismarda bulundu. Şüpheliler çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanırken, adliye önünde toplanan kalabalık cezaevine sevk edilen şüphelilere tepki gösterdi. İşte iğrenç olayın detayları...
 - Yerine mason locası yapılmıştı
11 saat 7 dakika önce

Tarihi caminin Karaköy'e yeniden inşasına İBB'den engel iddiası! 66 yıl önce yıkılıp mason locası yapılmıştı

İstanbul'un Karaköy semtinde 66 yıl önce yıkılan Merzifonlu Kara Mustafa Paşa Camii’nin ihya çalışmalarına İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin engel olduğu iddia edildi. 
Gündem - Gündem
11 saat 8 dakika önce

Türkiye'de şaşırtan manzara! Eylül ayında kar fırtınasının ortasında kaldılar

Eylül ayında Türkiye’nin en yüksek noktası Ağrı Dağı'ndan kaydedilen görüntüleri izleyenleri hayretler içerisinde bıraktı. Dağcıların bir anda şiddetli bir kar fırtınasının ortasında kaldı.
Gündem - Gündem
11 saat 38 dakika önce

Yeğenini eşiyle ilişkisi olduğu iddiasıyla öldürmüştü! Korkunç cinayetin detayları ortaya çıktı

Eskişehir'de boşanma aşamasındaki eşiyle ilişkisi olduğu iddiasıyla yeğenini öldüren Nurullah Kalay, Bursa'ya eşinin yanına giderken yakalandı. Nurullah Kalay'ın, indirimsiz şekilde müebbet hapis cezasıyla çarptırılmasına karar verildi.
Sona Git