Tgrt Haber

THY ve Anadolujet’e grev engeli: 6 sefer iptal edildi

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
19 Ekim 2022 19:10 - Güncelleme : 19 Ekim 2022 19:23
THY ve Anadolujet’e grev engeli: 6 sefer iptal edildi

Türk Hava Yolları (THY) ve Anadolujet’in, 21 Ekim’de İtalya'nın Milano ve Bergamo şehirlerine gerçekleştirmeyi planladığı 6 sefer grev engeline takıldı. İtalya'da havalimanı çalışanlarının greve gitmesi nedeniyle seferler iptal edildi.

İtalya'da alım güçünün giderek düşmesine rağmen yapılan zamların enflasyonun altında kalmasıyla birçok sektör çalışanı isyan etti. Havalimanı çalışanlarının da greve gitmeye karar verdikleri ülkede, havayolu şirketleri seferleri iptal etmeye başladı.Grev​ kararı Türk Hava Yolları (THY) ve Anadolujet​'in seferlerini de vurdu.

THY​ Basın Müşavirliği'nden yapılan açıklamada İtalya'da havalimanı çalışanlarının 21 Ekim'de gerçekleştireceği grev dolayısıyla İstanbul'dan Milano ve Bergamo'ya planlanan bazı seferlerin iptal edildiği duyuruldu.

MİLANO'YA 4 BERGAMO'YA 2 SEFER İPTAL EDİLDİ

THY'nin İstanbul Havalimanı'ndan Milano'ya gerçekleştireceği dört Sefer ve AnadoluJet'in Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Bergamo'ya yapacağı karşılıklı 2 sefer iptal edildi. THY'nin İtalya'daki istasyonlarında görevli personelin konuyu yakından takip ettiği ve gelişmelerin aktarılacağı belirtildi.

THY VE ANADOLUJET'İN İPTAL EDİLEN SEFERLERİ

İşte THY ve Anadolujet'in 21 Ekim'de Iptal edilen seferleri:

  • TK 1873-İstanbul-Milano
  • TK1874-Milano İstanbul
  • TK 1895-İstanbul-Milano
  • TK1896 Milano-İstanbul
  • AnadoluJet TK 7976 Sabiha Gökçen-Bergamo
  • AnadoluJet TK7977 Bergamo-Sabiha Gökçen
Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...