Tgrt Haber

İstanbul'da nefes kesen operasyon: Taksinin bagajında kilolarca uyuşturucu çıktı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
14 Ekim 2022 09:31 - Güncelleme : 14 Ekim 2022 10:36

İstanbul Taksim’de “dur” ihtarına uymayarak kaçmaya başlayan ticari taksi sürücüsü ile polis ekipleri arasında nefes kesen bir kovalamaca yaşandı. Trafiğin durduğu noktası ekipler, taksiye baskın düzenledi. Takside yapılan aramada kilolarca uyuşturucu ele geçirildi. Nefes kesen operasyon kameralara saniye saniye yansıdı.

İstanbul’da uyuşturucuyla mücadelede operasyonlara hız eksemeden devam eden ekipler, nefes kesen bir operasyona daha imza attı. Ekipler, Taksim​'de denetim yaptıkları sırada bir taksici​ 'dur' ihtarına uymarayarak kaçmaya başladı.

Takcinin kaçması üzerine ekipler hemen araçlarına atlayarak taksinin peşine verdi. Tarlabaşı semtinin ara sokaklarına girerek izini kaybettirmeye çalışan ticari taksi sürücüsünün peşini bırakmayan polis ekipleri, Tarlabaşı Bulvarı üzerinde trafik durduğu esnada araçlarından indi.

EKİPLER ARACI DİDİK DİDİK ARADI

Taksinin kapısını açarak binen ve sürücüsünü etkisiz hale getiren Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği ekipleri, ardından arama yapmaya başladı. Aracı didik didik arayan polis ekipleri, bagajında yaptığı aramada şeffaf poşetlere doldurulmuş 2 kilogram 200 gram “marihuana” diye tabir edilen uyuşturucu​ madde ele geçirdi.

İstanbul'da nefes kesen operasyon: Taksinin bagajında kilolarca uyuşturucu çıktı

NEFES KESEN OPERASYON KAMERADA

Ayrıca uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği düşünülen 3 bin 500 lira ile 50 dolara ise el konuldu. Nefes kesen kovalamaca ve yapılan aramalar sonucu uyuşturucuların bulunması kameralara saniye saniye yansıdı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...