Tgrt Haber

TikTok canlı yayında dönerciyi vuranlar yakalandı

Editör: Banu İriç / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
25 Ağustos 2024 18:14 - Güncelleme : 25 Ağustos 2024 18:16

Şanlıurfa'da canlı yayında dönerciye saldıranlarla ilgili gelişmeyi valilik açıkladı. Bir kadın müşterisine döner keserken vurulan dönerciyi yüzlerce kişi izlemşiti.

Eyyübiye ilçesi Eyüpkent Mahallesi'nde isminin İsmail A. olduğu öğrenilen dönerci gelen siparişi hazırladığı sırada müşterisi de yanı başındayken saldırıya uğradı. O sırada TikTok canlı yayınında olan esnafı takipçileri anbean izledi. Saldırıyı düzenleyenlerle ilgili iki gün sonra haber geldi.

TikTok canlı yayında dönerciyi vuranlar yakalandı - 1. Resim

POMPALI TÜFEKLE DÖNERCİYE SALDIRANLAR YAKALANDI

23 Mayıs Cuma günü yaşanan olayda kadın müşterisine döner kesen esnafa saldıranların yakalanması için Şanlıurfa​ İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri harekete geçmişti. Şanlıurfa Valiliğinden konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Yürütülen çalışma sonucunda, olay yerinden bir araçla geçerken pompalı tüfekle ateş açan şüpheli ve aracı kullanan kişi suç aleti silahla birlikte yakalanarak haklarında adli işlem başlatılmıştır" denildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...