Tgrt Haber

TikTok kapanmasın diye gözyaşları içinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yalvardı! "Zalime boyun eğmediysek TikTok sayesinde"

Editör: Özge Sönmez / Kaynak: Tgrthaber.com
11 Ağustos 2024 12:23 - Güncelleme : 11 Ağustos 2024 12:26

Instagram'a getirilen erişim yasağının ardından TikTok için de benzer bir erişim yasağı olacağı iddia edilmişti. Bu iddia üzerine bir TikTok kullanıcısının çektiği video sosyal medyada gündem oldu. Gözyaşları içinde kalan kadın yalvararak Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi. TikTok kapatılırsa parasız kalacaklarını söyleyen kullanıcının sözleri herkesi şoke etti.

Geçtiğimiz hafta BTK kararıyla Instagram​'a erişim yasağı getirildi. Dün akşam saatlerinde erişime açılan Instagram​'ın ardından TikTok​ için de erişim engeli getirileceği iddia edildi. 

Sosyal medyada hızla yayılan 'TikTok yasaklanacak' haberleri de kullanıcıları endişelendirdi. TikTok​'ta paylaşım yapan kadının sözleri şaşkına çevirdi. Hüngür hüngür ağlayarak Cumhurbaşkanı Erdoğan​'a seslenen kullanıcı, TikTok​'un kapanmaması için adeta yalvardı. 

"TİKTOK GELDİ, HUZUR GELDİ"

TikTok​ kapatılırsa aç kalacaklarını söyleyen kadının "TikTok’u kapatırsanız bir garibanların hali ne olur? Lütfen kapatmayın. TikTok​'u kapatırsanız aç kalırız. TikTok​ geldi, huzur geldi. TikTok​ geldi, evimize ekmek girdi. Zalime boyun eğmediysek TikTok​ sayesinde." sözleri şoke etti. 

Kaynak: Tgrthaber.com
Sonraki Haber Yükleniyor...