Tgrt Haber

TikTok'ta tüyler ürperten paylaşım! "Sonumun İkbal gibi olacağını bilsem de..."

Editör: Özge Sönmez / Kaynak: Tgrthaber.com
10 Ekim 2024 13:04 - Güncelleme : 10 Ekim 2024 13:20
TikTok'ta tüyler ürperten paylaşım! "Sonumun İkbal gibi olacağını bilsem de..."

Semih Çelik'in Ayşenur Halil ve İkbal Uzuner'i katletmesinin yankıları devam ederken TikTok'tan gelen görüntüler şaşkına çevirdi. Genç kadınının kendi fotoğrafına düştüğü "Hele bir çağır sonumun İkbal gibi olacağını bilsem de koşa koşa gelirim sana. Öyle bir mevzu işte" ifadeleri kan dondurdu.

İstanbulFatih​'te katil Semih Çelik​ tarafından katledilen  Ayşenur Halil ve İkbal Uzuner​'in kurban gittiği cinayetler Türkiye'yi ayağa kaldırdı. Yaşanan vahşet ve ortaya çıkan detaylar sıcaklığını korurken, sosyal medyada da kan donduran paylaşımlar peşe peşe yapıldı. 

SKANDAL PAYLAŞIMLAR PEŞ PEŞE YAPILDI

Sosyal medyada katil güzellemeleri ve Çelik'in fotoğraflarıyla duygusal kliplerin ardı arkası kesilmezken genç bir kadının yaptığı paylaşım tüyler ürpertti. 

"SONUM İKBAL GİBİ OLACAKSA DA..."

Genç kız yaptığı paylaşımda, "Hele bir çağır sonumun İkbal gibi olacağını bilsem de koşa koşa gelirim sana. Öyle bir mevzu işte" ifadelerine yer verdi.

Paylaşıma sosyal medyada adeta tepki yağdı. 

TikTok'ta tüyler ürperten paylaşım!

SKANDAL PAYLAŞIM CEZASIZ KALMADI 

Öte yandan geçtiğimiz günlerde sapkın düşünceli bir kullanıcı da çektiği videoda 'Sizin bahsettiğiniz kadınlar kim, şu surlardan attıklarımız mı?" ifadelerini kullanmış, gelen tepkiler sonrası tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. TikTok'ta tüyler ürperten paylaşım!

Kaynak: Tgrthaber.com

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Aslı10 Ekim 2024 13:51

Bu kadar çirkin ve ürpertici sözler yazıp paylaşmak, insani duyguları yersizleştiriyor gerçekten çok üzücü

Sonraki Haber Yükleniyor...