Tgrt Haber

TikTok'taki biber gazı tarif videosu gündem oldu! Kadınlar uçuşa geçen fiyatlara böyle çözüm buldu

Editör: Özge Sönmez / Kaynak: Tgrthaber.com
08 Ekim 2024 10:34 - Güncelleme : 08 Ekim 2024 10:34

İstanbul Fatih'te Ayşenur Halil ve İkbal Uzuner'in Semih Çelik tarafından korkunç şekilde katledilmesinin ardından biber gazı fiyatları tavan yaptı. Duruma tepkiler yükselirken bir genç kız da TikTok'ta biber gazı tarifi verdi.

İstanbulFatih​'te Semih Çelik​ önce evinde Ayşenur Halil​'i öldürdü daha sonra surlara çağırdığı İkbal Uzuner​'i korkunç şekilde katletti. Vahşetin ardından katil Semih Çelik surlardan atlayarak intihar etti. Türkiye'yi sarsan cinayetler gündemdeyken, kadınlar da korunabilmek için yöntemler aramaya başladı. 

BİBER GAZI FİYATLARI UÇTU

Cinayetlerin ardından biber gazı satışları patladı, satıcılar fiyatlarını arttırdı. Dakikada bir sipariş alan firmalar krizi fırsata çevirince tepkilerin odağına yerleşti. TikTok'ta ise gündem olan konuya bir kullanıcı çözüm üretti. 

TİKTOK'TA BİBER GAZI TARİFİ VERDİ

Genç kız evde kendi biber gazını yaptı. Tarifi diğer kadınlarla paylaşan kullanıcı gündeme oturdu. Çamaşır suyu, kırmızı toz biber ve limonla bir karışım yapan genç o anları 'biber gazı tarifi' notuyla paylaştı. 

Kaynak: Tgrthaber.com

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Cemre 8 Ekim 2024 10:40

Bu kadar kötü bir haberle karşılaşınca insan güceniyor ya, umarım biber gazı ihtiyacı olanlar bu tarifi kullanıp kendilerini koruyabilirler

Sonraki Haber Yükleniyor...