Tgrt Haber

Times Meydanı'nda Türkiye reklamı! Dev ekrandan dünyaya seslendi 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: tgrthaber.com
22 Eylül 2024 22:34 - Güncelleme : 22 Eylül 2024 22:37
Times Meydanı'nda Türkiye reklamı! Dev ekrandan dünyaya seslendi 

New York'un ünlü meydanı Times'da Türkiye'nin reklamı yer aldı. Meydandaki dijital panolara Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi, 'dünyanın bağlantı noktası' anlamına gelen "Nexus of the World" mesajını yansıttı. 

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD'nin New York kentine önemli bir ziyaret gerçekleştirdi. Erdoğan, Birleşmiş Milletler 79. Genel Kurulu'na katılmak ve çeşitli görüşmelerde bulunmak amacıyla Amerika Birleşik Devletleri'ne gitti. Ziyarette Erdoğan'a Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile Ticaret Bakanı Ömer Bolat olmak üzere, birçok bakan eşlik etti.

Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi, Türkiye'nin Avrupa, Asya ve Afrika'nın buluşma noktasındaki stratejik konumunu ve bu sayede küresel pazarlara sunduğu erişimi ön plana çıkarmaya devam ediyor.

Times Meydanı'nda Türkiye reklamı! Dev ekrandan dünyaya seslendi  - 1. Resim


TIMES MEYDANI'NDA TÜRKİYE MESAJI!

Bu kapsamda, Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi'nin "Invest in Türkiye" ve dünyanın bağlantı noktası anlamına gelen "Nexus of the World" mesajları, New York'un dünyaca ünlü Times Meydanı'ndaki dijital panolarda yer aldı. 

Times Meydanı'nda Türkiye reklamı! Dev ekrandan dünyaya seslendi  - 2. Resim

Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi, bu mesajlarla Türkiye'nin Avrupa, Asya ve Afrika'nın kesiştiği noktadaki konumuyla küresel pazarlara sunduğu erişimi vurguladı.

Güçlü, dayanıklı ve hızlı büyüyen ekonomi iddiasıyla yola çıkan Türkiye'nin yatırım süreçlerini kolaylaştırıcı reformları kararlılıkla hayata geçirdiği, derin, yetenekli ve rekabetçi bir yetenek havuzu sunmasının yanı sıra stratejik konumuyla küresel pazarlara erişim sağladığı belirtiliyor.

Kaynak: tgrthaber.com

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
hakan22 Eylül 2024 23:03

Millet dünyayı yönetiyor bizde reklamımız olunca sevindirik oluyoruz

Sonraki Haber Yükleniyor...