Tgrt Haber

Tır ile minibüs çarpıştı, hava ambulansı sevk edildi: Ölü ve yaralılar var

Editör: Şule Altınel / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
20 Ağustos 2024 01:17 - Güncelleme : 20 Ağustos 2024 01:20
Tır ile minibüs çarpıştı, hava ambulansı sevk edildi: Ölü ve yaralılar var

Konya'nın Kulu ilçesi yakınlarında mola halindeki minibüse bir tır çarptı. Feci kaza sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı.

KonyaKırıkkale​ Kara yolunun 180. kilometresinde feci bir kaza​ meydana geldi. İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre, sürücüsünün adı öğrenilemeyen tır​, yol kenarında mola için park halinde olan E.Ö. idaresindeki yabancı plakalı minibüse arkadan çarptı. 

İhbar üzerine kaza yerine sağlık, jandarma ve polis ekipleri sevk edildi. Kazada minibüste bulunan anne N.Ö. olay yerinde hayatını kaybederken, sürücü baba E.Ö., çiftin üçüz çocukları N.Ş. (4), A.Ö. (4) ve E.Ş.A.Ö. (4) ile A.M.H.Ö. yaralandı.

Tır ile minibüs çarpıştı, hava ambulansı sevk edildi: Ölü ve yaralılar var - 1. Resim

HAVA AMBULANSI SEVK EDİLDİ 

Yaralılar ambulanslarla Kulu Bölge Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralılardan durumu ağır olan bir çocuk kaza yerinden hava ambulansı ile Ankara'ya, bir çocuk da Kulu'da yapılan ilk müdahalenin ardından Konya'ya sevk edildi. Kaza ile ilgili tahkikat başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...