Tgrt Haber

Tır ile yolcu minibüsü birbirine girdi: Çok sayıda ölü ve yaralı var

Editör: Rümeysa Kaya / Kaynak: Anadolu Ajansı
29 May 2023 10:29 - Güncelleme : 29 May 2023 15:05
Tır ile yolcu minibüsü birbirine girdi: Çok sayıda ölü ve yaralı var

Sivas'ta yaşanan feci kazada minibüs ile tır birbirine girdi. Kazada ilk belirlemelere göre 4 kişi hayatını kaybetti, çok sayıda kişi yaralandı.

Sivas-Kangal Yağdonduran mevkiinde sürücülerinin ismi henüz öğrenilemeyen tır ile yolcu minibüsü çarpıştı. İhbar üzerine kaza yerine AFAD, sağlık, jandarma ve polis ekibi sevk edildi.

Kazada ilk belirlemelere göre 4 kişi hayatını kaybetti, çok sayıda kişi yaralandı.

Tır ile yolcu minibüsü birbirine girdi: Çok sayıda ölü ve yaralı var

ÖLENLERİN İSİMLERİ BELLİ OLDU

Kazada ölenlerin isimleri belli oldu. Servis aracı sürücüsü Muhammed Biçil serviste bulunan Mehmet Açıkgöz, İhsan Mahdi ve Yılmaz Akpınar hayatını kaybederken tır sürücüsü E.K. ve servis aracı içerisinde bulunan M.G. ve M.C. ise yaralandı.

Yaralılar kaldırıldıkları hastanede tedavi altına alındı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Sivas​ Valisi Yılmaz Şimşek, olay yerine giderek kaza hakkında bilgi aldı.

Vali Şimşek, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Bu sabah saat 9.00 sıralarında Yağdonduran mevkisinde meydana gelen trafik kazasında maalesef 4 vatandaşımız hayatını kaybetti, 3 vatandaşımız da yaralı durumda. Bunlardan birisinin durumu kritik, diğerleri hafif yaralı durumda. Kazanın tırdaki dorsenin kayarak minibüsün üzerine devrilmesi sonucu meydana geldiğini düşünüyoruz. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı" dedi.

Tır ile yolcu minibüsü birbirine girdi: Çok sayıda ölü ve yaralı var

Kazada hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileyen Şimşek, yaralıların Sivas Devlet Hastanesi ve çevredeki hastanelere kaldırıldığını söyledi.

Kaynak: Anadolu Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...