Tgrt Haber

Tıra çarpan otomobil hurdaya döndü: 1 ölü, 3 yaralı

Editör: Şule Altınel / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
28 Ağustos 2023 10:51 - Güncelleme : 28 Ağustos 2023 11:01
Tıra çarpan otomobil hurdaya döndü: 1 ölü, 3 yaralı

Bursa’da sabaha karşı bir otomobil seyir halindeki TIR’a arkadan çarptı. Hurdaya dönen otomobildeki 78 yaşındaki kadın öldü, 3 kişi de yaralandı.

Bursa'nın İnegöl ilçesinde sabah saatlerin feci bir kaza​ meydana geldi. Bozüyük'ten İnegöl istikametine seyir halinde olan sürücü Abbas Şaşmaz(45) yönetimindeki otomobil, önünde seyreden Arif Ş.(45) yönetimindeki TIR'a arkadan çarpıp savruldu.

78 YAŞINDAKİ KADIN ÖLDÜ

Kaza sonucu otomobildeki yolcu Gülsenem Eyüp(78) hayatını kaybederken, otomobilin sürücüsü ile araçtaki yolcular Aysimagül Eyüp(48) ve Ali Diricanlı(42) yaralandılar.

Kaza yerine 112, Jandarma ve İtfaiye arama kurtarma ekipleri sevk edildi.

Tıra çarpan otomobil hurdaya döndü: 1 ölü, 3 yaralı

1 KİŞİNİN DURUMU AĞIR

3 yaralı da olay yerine sevk edilen Ambulanslarla İnegöl Devlet Hastanesine kaldırıldılar. Yaralılardan Aysimagül Eyüp'ün sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

İtfaiye ekiplerince çıkarılan ölen kadının cenazesi savcılık incelemesinin ardından hastane morguna kaldırıldı. Tır sürüsücü jandarma ekiplerince gözaltına alındı. Jandarma komutanlığı ekipleri kazayla ilgil soruşturma başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...