Tgrt Haber

TOGG şimdi de ekmek kapısı oldu! İşte TOGG'un günlük getirisi

Editör: Gülden Kılıç / Kaynak: TGRT Haber
29 Ağustos 2023 17:07 - Güncelleme : 29 Ağustos 2023 17:22

Türkiye’nin milli otomobili TOGG, gelir kapısı oldu. Bazı kişiler araçlarını düğün, nişan, asker eğlencesi, dizi ve filmler için kiralamaya başladı. Kiralık TOGG’lar için günlük ortalama 8 ile 10 bin lira arası ücret talep ediliyor.

Türkiye’nin otomobili yollara çıktı. Kimileri kullanmayı tercih etti. Kimileri de gelir kapısı yaptı. TOGG’un teslimine nisanda başlandı. Çekilişte şansı olanlar araçlarını teslim aldı. Görenler, araçla birlikte fotoğraf çektirmeye başladı. Zamanla satılık TOGG​ ilanları da arttı. İlan sitelerinde artık satılık ilanlarından sonra kiralık TOGG ilanı dönemi başladı. Bir başka değişle TOGG’lar artık para kazanma aracı oldu.

GEÇİMLERİNİ SAĞLIYORLAR 

Bugüne dek bantlardan inen araç sayısı 2 bini geçti. Bu da nadir bulunan bu araç üzerinden para kazanmak isteyenlere önemli bir fırsat sundu. İstanbul, İzmir, Antalya ve Kocaeli'ndeki TOGG sahipleri kiralık araç hizmeti vermeye başladı.

Milli ve yerli gururumuz

TOGG’UN GÜNLÜK KİRASI 10 BİN LİRAYA ÇIKIYOR

Girişimci zekaya sahip TOGG sahipleri, araçlarını düğün, nişan, asker eğlencesi, dizi ve filmler için kiraya veriyor. Kiralama​ için ise günlük ortalama 8 ile 10 bin lira arası ücret isteniyor.

TOGG’a ilgi bazı fırsatçıları harekete geçirmiş, ilan sitelerindeki ikinci el satış​ fiyatları sıfır fiyatının çok üzerine çıkmıştı. Ticaret Bakanlığı ise yayınladığı bir kararla sıfır fiyatının üzerinde ikinci el satış yapanlara cezai yaptırımlar getirmişti. Ancak kiralık ilanları için şimdilik böyle bir yaptırım bulunmuyor.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...