Tgrt Haber

Togg talihlisinin çifte sevinci: Aracı alınca sünnet aracı yapacağız 

30 Mart 2023 18:00 - Güncelleme : 30 Mart 2023 18:11

Türkiye'nin milli otomobili Togg'un ilk 20 bin adetinin alıcıları belli oldu. Bursa'da yaşayan ve çekilişte ilk Togg'lardan birine sahip olacak olan Betül Uğuri çifte sevinç yaşadı. İki ay içerisinde bebğine oğluna kavuşacak olan Uğur, Togg'u sünet aracı yapacaklarını söyledi. 

Türkiye'nin yerli ve milli otomobili olan Togg​'un dün akşam gerçekleştirilen kurasının ardından kazananlar belli oldu. Bursa​'dan seçilen talihli Betül Uğur, "İki ay içinde bir oğlum olacak. Togg'u sünnet arabası olarak kullanacağız" ifadesini kullandı.

Yerli ve milli doğuştan elektrikli otomobil Togg’un 'T10X' modelinin ilk sahipleri dün gerçekleştirilen çekilişle belli oldu. Çekilişin ardından T10X​ modelini almaya hak kazanan kişilerin listesi Togg'un resmi internet sitesi üzerinden bildirildi. 

Duyurunun ardından talihlilerde gün yüzüne çıkmaya başlarken bunlardan biride Bursa'da yaşayan Betül Uğur talihliler arasında yer aldı.

Togg’un T10X modelinin uzun menzillisinin Kapadokya​ rengine başvurduğunu söyleyen Betül Uğur, "İlk eşim başvurmuştu. Ben de son gün son saatlerde başvurdum. Eşime değil ama bana çıktı. Çok güzel bir duygu. Araba sahibi oluyoruz ve yerli bir aracımız oluyor. Eşim il başvuranlar arasında ama ona değil bana çıktı. Kapadokya rengini beğendik. Uzun menzilli modelini tercih ettik. Yerli otomobil olduğu için ve tabi fiyat olarak da segmentlerine göre daha uygun olduğu için Togg’u tercih ettik. İki ay içerisinde bir oğlum olacak. Togg’u sünnet aracı yapacağız" diyerek duygularını paylaştı.  

 

 

 

 

 

 

Kaynak: İHA

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...