Tgrt Haber

Tokatlı kayıp çocuklar için baraj açılacak

07 Ocak 2016 01:32
Tokatlı kayıp çocuklar için baraj açılacak

Kılıçkaya Barajı'nda su kapakları kapatılmıştı. Baraj kapakları tekrar açılacak. Böylece Kelkit Çayı'nda su seviyesi artacak ve dalgalanma olacak.

Tokat'ın Reşadiye ilçesinde kaybolan 5 yaşındaki Dursun Kaan Taşcı ile 8 yaşındaki Bayram Erol'u arama çalışmaları sürüyor.Tokat Valisi Cevdet Can, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 5 yaşındaki Dursun Kaan Taşcı ile 8 yaşındaki Bayram Erol'un 8 gün önce kaybolduğunu hatırlattı. Bir haftadır 200 kişilik ekibin çocukları aradıklarını dile getiren Can, Kelkit Çayı, ormanlık araziler, inşaatlar ve metruk binalarda çalışma yapıldığını belirtti.

Bir süredir arama çalışmalarına katılan Jandarma Arama Kurtarma (JAK) dalgıçlarının bugün itibarıyla ilçeden ayrıldığını anlatan Can, şunları kaydetti: " AFAD, Samsun ve Ordu'dan gelen dalgıçlar Kelkit Çayı'nda arama yapacak. Ankara'dan uzman bir ekip Reşadiye ilçesine geldi ve çalışmalara başladı. Maalesef şu ana kadar kayıp çocuklara ait herhangi bir iz ve emareye rastlayamadık."

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...