Tgrt Haber

TOLGA GÜLERYÜZ KİMDİR, kaç yaşında? Oyuncu Tolga Güleryüz nereli, evli mi?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
22 Kasım 2022 08:45 - Güncelleme : 22 Kasım 2022 09:14
TOLGA GÜLERYÜZ KİMDİR, kaç yaşında? Oyuncu Tolga Güleryüz nereli, evli mi?

Amasya'da tiyatro oyuncularını taşıyan minibüs, tıra çarptı. Kazada 3 oyuncu hayatını kaybederken, birçok oyuncu da yaralandı. Hayatını kaybedenlerin arasında genç oyuncu Tolga Güleryüz de var. Hayatını kaybeden oyuncuların hayatı araştırılmaya başlandı. Baş Belası isimli oyun için turneye çıkan ve kaza sonucu hayatını kaybeden Tolga Güleryüz kimdir, kaç yaşında, nereli? Tolga Güleryüz eski eşi kim?

Turnede olan oyuncular Amasya​ mevkilerinden kaza​ geçirdi. Kazada minibüste sıkışan Tolga Güleryüz​, Burak Topçu ve Özgür Karataş olay yerinde hayatını kaybetti. Yaralılar hastanede tedavi altına alındı. Peki, Tolga Güleryüz kimdir, kaç yaşında? 

TİYATRO TURNESİNDE KAZA YAŞANDI 

Amasya yolunda turne ekibi kaza geçirdi. Bu kazada Tolga Güleryüz, Burak Topçu ve Özgür Karataş olay yerinde hayatını kaybetti. Yaralanan sürücü ve minibüsteki Özgür Ayaz, Burak Gülçebi, Melis İşiten, Sergen Deveci, Uğur Şalvarcıoğlu, Ceyhun Fersoy ve Filiz Özbek, hastaneye kaldırıldı. Melis İşiten'in eski eşi Uraz Kaygılaroğlu yaptığı açıklamada " Merhabalar arkadaşlar, dün yaşanan trafik kazasından itibaren Melis ile irtibat halindeyiz. Çok korktuk, çok feci bir kaza yaşadılar. Hayatını kaybeden arkadaşlarımız var. Sizde mesajlar atmışsınız. İy mi değil mi diye. Melis'in durumu iyi, yaralı ama iyi, değerleri iyi, kalıcı bir şey yok. Ceyhun iyi. Ufak tefek yaraları var tabiki ama durumu iyi. Sergen'in durumu biraz daha ağır. Bilgilerim bu kadar. " dedi. Aynı şekilde eşi Ceyhun Fersoy'un yaralandığı kaza hakkında paylaşımda bulunan Begüm Öner, "Arayan soran herkese çok teşekkür ederim. Ceyhun iyi, Melis iyi, Sergen de iyi olacak. Kaybettiğimiz arkadaşlarımız var maalesef. Olabildiğince hafif hasarla atlatmaya çalışacağız. Bunu bu şekilde söylemek istedim. Herkes yetişemiyorum durumu açılamakta." dedi. 

TOLGA GÜLERYÜZ KİMDİR, kaç yaşında? Oyuncu Tolga Güleryüz nereli, evli mi?

TOLGA GÜLERYÜZ KİMDİR?

İzmir doğumlu Tolga Güleryüz, 5 Ocak doğumludur. Oyunculuğun yanında yönetmenlik, ışık/dekor tasarımı görevlerinde de yer aldı. Son olarak "Baş Belası" tiyatro oyunu için turnede olan Güleryüz, yapımcılık da yapmaktadır. 

Aşk Listesi / Işık Tasarımı / Dekor Tasarım
Baş Belası / Işık Tasarımı
SUİT - Düğün Dündü Bugün Bugün
Eski Zaman Hikayesi / Yönetmen
Kırkından Sonra / Yapımcı
Ters Köşe / Yapımcı
Aşk Terapisi / Yapımcı / Yardımcı Yönetmen
Zoraki Damat / Yapımcı / Yardımcı Yönetmen

TOLGA GÜLERYÜZ KİMDİR, kaç yaşında? Oyuncu Tolga Güleryüz nereli, evli mi?

TOLGA GÜLERYÜZ EVLİ Mİ?

Işık tasarımcısı olan Tolga Güleryüz, aynı zamanda yapımcılık ve yönetmenlik yapmıştı. Güleryüz, 2015-2017 yılları arasında başarılı oyuncu Zeynep Gülmez ile evli kalmıştı. Tolga Güleryüz'ün eski eşi Zeynep Gülmez "Ben seni affettim. Affet beni..." paylaşımında bulundu. 

 

 

 

 

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Neco22 Kasım 2022 13:37

Ölenlere allah rahmet eylesın yazık gencecık ınsanları bu trafık yuzunden kaybedıyoruz

Uğur 22 Kasım 2022 10:26

Yaş niye yok Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun yani haber yapıyonuz bakıyoruz yazmıyor yaş

Sonraki Haber Yükleniyor...