Tgrt Haber

Toprağa gizlenirken buldu, görünce aklı çıktı! Zehirli engerek kameraya yakalandı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
13 Eylül 2024 09:34 - Güncelleme : 13 Eylül 2024 09:41

Hatay’da toprak alanda kamufle olan zehirli engerek yılanını gören bir vatandaş, büyük korku yaşadı. Zehirli engerek yılanı çapa yapan vatandaşın cep telefonu kamerasına saniye saniye yakalandı.

Son günlerde hava sıcaklıklarının yüksek seyretmesi nedeniyle sürüngenler, yerlim yerlerinde daha sık görülmeye başlandı. Hatay’ın Arsuz​ ilçesine bağlı Kurtbağı Mahallesi'nde çiftçilik yapan Ömer Ciğersiz isimli vatandaş, tarlasında çalışırken toprağın içinde gizlenmiş zehirli bir engerek​ fark etti.

Ciğersiz, o anları cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydetti. Vatandaşları endişelendiren bu zehirli yılan​, bir süre sonra ortadan kayboldu.

Toprağa gizlenirken buldu, görünce aklı çıktı! Zehirli engerek kameraya yakalandı - 1. Resim

"ÇOK TEHLİKELİ BİR YILANDI, KORKTUM"

30 yaşındaki Ömer Ciğersiz, tarlada bir metre uzunluğundaki engereği fark ettiğini belirterek, "Bahçede çapalama yaparken yılanı gördük. Yılan biraz yaralanmıştı ama sonra iyi olduğunu fark edip onu doğaya bıraktık. Çok tehlikeli bir yılandı, korktum. İnternetten araştırdığımda bunun bir engerek olduğunu öğrendim. Geçen yıl da buna benzer bir olay yaşandı, bir arkadaşımız yılan tarafından sokulmuş ve hayatını kaybetmişti" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Ayşe13 Eylül 2024 14:49

Vay be bu kadar yakınında zehirli bir yılan görmek kimin kaldırmasını ister

Sonraki Haber Yükleniyor...